NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Postbus 10
5110 AA Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
Fax +31 (0) 13 50 78 183
E-mail: info@newa.nl

 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Seminar "Het lokaliseren van objecten in beton"

Op dinsdag 8 en woensdag 9 juli 2014 organiseert Newa een tweetal seminars met als onderwerp:

"Het lokaliseren van objecten in beton"

Het seminar op dinsdag 8 juli zal in het teken staan van algemeen non-destructief betononderzoek, met als speerpunt de nieuwe wapeningsdetectoren Proceq Profometer PM-600/PM-630.

Het seminar op woensdag 9 juli zal in het teken staan van algemeen non-destructief beton onderzoek, met als speerpunt ultrasoon beton onderzoek in diverse toepassingsmogelijkheden.

Onderstaand vindt u, als bijlage, een uitnodiging voor beide seminar dagen met daarin vermeld de planning. Voor meer informatie klikt u op onderstaande link:

Uitnodiging seminar: Het lokaliseren van objecten in beton.

Wanneer:            dinsdag 8 juli en woensdag 9 juli van 13:00 tot 17:00 uur
Waar:                   Unieplaza
                              Multatulilaan 12
                              4103 NM Culemborg

U kunt zich inschrijven voor een van beide of voor beide seminar dagen. Voor deelname worden geen kosten in rekening gebracht. De presentaties zullen worden gehouden in de Engelse taal.

Inschrijven is mogelijk via info@newa.nl , via deze link o.v.v. seminar of telefonisch via +31(0)13-5072000. 

NIEUWS

Proceq GPR Live betonradar vs. Proceq Pundit Live Array

Bij non-destructief betononderzoek wordt gebruik gemaakt van diverse meetmethodes en meettechnieken welke ieder een specifieke eigenschap hebben waardoor het mogelijk is om bepaalde objecten of indicaties op te sporen en in beeld te brengen zonder schade aan een constructie te veroorzaken.

Regelmatig krijgen wij vragen over welke non-destructieve meettechniek kan worden toegepast voor het onderzoeken van een bepaalde probleemstelling en welke mogelijkheden en/of beperkingen een non-destructieve meettechniek heeft.

In de video welke u kunt bekijken indien u klikt op de afbeelding bij dit nieuwsitem wordt het verschil getoond tussen het gebruik van de meettechniek radar met een Proceq GPR Live betonradar en de meettechniek ultrasoon pulse-echo met een Proceq Pundit Live Array bij het in beeld brengen van een delaminatie. Indien u op de afbeelding bij dit nieuwsitem klikt opent de video in een nieuw scherm.


Newa News oktober 2018

Klik op het Newa logo voor onze nieuwsbrieven.


Betondag 2018

Op donderdag 15 november 2018 organiseert de Betonvereniging de jaarlijkse Betondag in de Doelen te Rotterdam, dit jaar heeft de Betondag als thema: Beton, duurzamer dan ooit!

De Betondag is al jarenlang dé kennis- en netwerkdag voor betonminnend Nederland en dit jaar zal Newa tijdens de Betondag aanwezig zijn op stand nummer 49.

Voor meer informatie over de Betondag 2018 klikt u op de afbeelding.


Huren van apparatuur voor niet-destructief betononderzoek

U wilt een bestaande betonconstructie beoordelen maar heeft u geen apparatuur voor niet-destructief betononderzoek beschikbaar? Dan kunt u bij Newa diverse soorten apparatuur voor niet-destructief betononderzoek huren zoals bijvoorbeeld een dekkingsmeter, een voeghardheidsmeter, een betonradar of een hechtsterktemeter.

Het bij Newa huren van apparatuur voor niet-destructief betononderzoek is snel, makkelijk en flexibel!

Voor meer informatie over het huren van apparatuur voor niet-destructief betononderzoek klikt u op de afbeelding.


Download de nieuwe catalogus benodigdheden betonlaboratorium!

Zoekt u een kegel volgens EN 12350-2 om de zetmaat te meten, een kunststof kubusmal 150 mm volgens EN12390-1 of een 8 liter luchtgehaltebepaler volgens EN 12350-7 voor op de bouwplaats of in uw betonlaboratorium? Deze en nog vele andere benodigdheden voor het testen van beton op de bouwplaats of in een betonlaboratorium kunt u vinden in onze nieuwe catalogus!

Voor meer informatie klikt u op de afbeelding!


 
 
  © 2018 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS