newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

GPR-Insights


Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

GPR-Insights - innovatieve web-app voor het analyseren van uw gronddata

Met GPR Insights krijgt u de beschikking over een zeer innovatieve web-app voor het analyseren van uw gronddata zodat u uw ingewonnen grondradar-data snel en eenvoudig omzet naar een duidelijke rapportage voor uw opdrachtgever. Ideaal voor grondradar-servicebedrijven, bodemonderzoek en geowetenschappers om de productiviteit en kwaliteit van uw grondradar-onderzoek te verhogen. GPR Insights biedt u intuïtieve en platformonafhankelijke software voor een geavanceerde analyse van grondradar-data van alle merken en soorten grondradars.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Superieure visualisatie
Datavisualisatie vormt de kern van grondradar-data analyse en nabewerking. Met GPR Insights kunt u uw gegevens eenvoudiger en sneller visualiseren dan ooit tevoren. Schakel tussen verschillende weergaves met één klik op de knop voor aanpasbare filters en met baanbrekende grondradar-data analyse als resultaat.

Veilig gegevens delen
Wilt u niet langer wachten op het uploaden van uw grondradar-data naar een USB-stick voor u uw grondradar-data kunt gaan verwerken? Het delen van uw grondradar-data kan inderdaad veel eenvoudiger én sneller. Met GPR Insights deelt én ontvangt u data, op een snelle en veilige manier. Uw grondradar-data wordt automatisch opgeslagen in de cloud inclusief een back-up voor extra beveiliging. U uploadt en downloadt uw grondradar-data eenvoudig doormiddel van een url.

Efficiënt samenwerken
Aangezien GPR Insights breed kan worden ingezet en niet alleen geschikt is voor experts op het gebied van dataverwerking, kunnen meer leden van uw team samenwerken, input delen, de gegevens analyseren en bewerken vanaf elke laptop of pc. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen met uw Screening Eagle ID en u kunt aan de slag. En met volledige Workspace-integratie heeft u op één plek toegang tot al uw projecten met uw inspectiedata.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Automatische 3D-compilatie
Met 2D- en 3D-visualisatie tilt u uw grondradardata-analyse naar een hoger niveau en heeft u de beschikking over correct gepositioneerde en verwerkte data. Met GPR Insights wordt deze visualisatie de kern van uw workflow. Het filteren, bijsnijden en kaderen van uw grondradarmetingen past u eenvoudig volledig naar eigen inzicht aan.
GPR Insights maakt het eenvoudig om te werken in 2D- of 3D-weergave en u voegt direct een satellietbeeld, CAD-bestanden en waarnemingen (tags en tekeningen) toe aan uw data zodat u uw ingewonnen grondradar-data snel en eenvoudig omzet naar een duidelijke rapportage voor uw opdrachtgever.

Geavanceerde import
Importeer markeringen gemaakt tijdens het inwinnen van grondradar-data in het veld (zoals tags en bebouwing) en alle soorten grondradar-gegevensbestanden, zonder conversie! Het enige dat u hoeft te doen, is het gegevensbestand uploaden en het wordt binnen enkele seconden automatisch
geïntegreerd. Heeft u de beschikking over eerder verzamelde data? Combineer deze data direct met uw actuele data voor een uitgebreidere analyse. 

NIEUWS

Zuidelijke Betonreparatiemiddag

Op donderdagmiddag 30 maart organiseert het BetonOnderhoudsPlatform de Zuidelijke Betonreparatiemiddag in de LocHal in Tilburg.

Interesse? Klik op de afbeelding voor meer informatie!


Demonstratie model Proceq GP8000 betonradar beschikbaar voor verkoop

Naar aanleiding van het vervangen van Newa`s demonstratie apparatuur heeft Newa één demonstratie model van Proceq GP8000 betonradar beschikbaar voor verkoop.

Het demonstratiemodel van de Proceq GP8000 betonradar komt uit bouwjaar 2018 en is door Newa sindsdien ingezet voor demonstraties en testen.

Neem voor meer informatie en een aanbod van deze gebruikte betonradar contact op met Newa!


Grondradar demodag

Op dinsdag 29 november organiseren Newa en Screening Eagle Technologies een grondradar demodag. Tijdens de grondradar demodag bieden we u de kans om een grondradar met revolutionaire technologie te ervaren die u ongekende mogelijkheden biedt om efficiënt geofysisch onderzoek uit te voeren en een ondergrond of ondergrondse objecten om te zetten naar digitale beelden.

We bieden u uitgebreid de mogelijkheid om de Screening Eagle GS8000 Pro met de unieke SFCW-technologie in de praktijk te testen en alle mogelijkheden te zien die het systeem voor uw toepassing kan bieden!

Wanneer: dinsdag 29 november 2022 van 09:00 – 13:30 uur

Waar: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist

Deelnemen? Meer informatie en een mogelijkheid tot registreren kunt u vinden door te klikken op de afbeelding.

We ontmoeten je graag op dinsdag 29 november!


Dekkingsmeter PM8000 Pro beschikbaar voor tests & demonstraties op locatie!

Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies, Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies? Schrijf u dan in via deze link!


Nieuw: Dekkingsmeter PM8000 Pro

Maak kennis met dekkingsmeter PM8000 Pro, de nieuwste toevoeging van Screening Eagle Technologies aan de lijn met producten voor het inwinnen, analyseren en visualiseren van constructiedata. Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies tijdens de PM8000 demo days? Schrijf u dan in via deze link!

Op 27 september om 09:00 uur en op 29 september om 17:00 uur organiseert Screening Eagle Technologies webinars waarin dekkingsmeter PM8000 Pro wordt geïntroduceerd. Inschrijven kan via deze link.


 
 
  © 2023 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS