NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Beoordeling brugconstructie zonder documenten, tekeningen, berekeningen, specificaties?

Onze gewaardeerde klant IV-infra uit Papendrecht stond onlangs voor een indrukwekkende uitdaging. Hoe maak je een nauwkeurige beoordeling van een brugconstructie zonder dat er documenten, tekeningen, berekeningen, specificaties of materiaalkwaliteit bij komen kijken?

In onderstaand artikel krijgt u gedetailleerd te zien hoe dit is gelukt met behulp van de door Newa geleverde Proceq GP8000 betonradar. Een imposant inkijkje in de kracht en efficiëntie van deze uiterst nauwkeurige Stepped Frequency Continuous Wave (SFCW) betonradar van Screening Eagle Technologies.

Klik hier voor de link naar artikel!

Wilt u meer informatie over de betonradars van Proceq? Klik dan op deze link!


Richtlijn “Toepassing van beton bij in de grond gevormde funderingspalen en wanden”

Onlangs heeft de NVAF (Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken) en het Betonhuis namens de leveranciers van betonmortel gezamenlijk de richtlijn “Toepassing van beton bij in de grond gevormde funderingspalen en wanden” opgesteld en gepubliceerd.

Bent u klaar voor het professioneel en nauwkeurig bepalen van de eigenschappen betonmortel bij een ingangscontrole? Newa is uw gespecialiseerd partner voor al uw apparatuur en benodigdheden voor de controle van betonmortel voorafgaande aan de toepassing bij in de grond gevormde funderingspalen en wanden!

Wilt u meer weten over ons assortiment of het controleren en bepalen van in de grond gevormde funderingselementen? Klik dan op de afbeelding of neem vrijblijvend contact op met Newa voor meer informatie.


KINT congres 2021

Op 10 november neemt Newa deel aan het KINT congres 2021 in Raamsdonksveer. Dit evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Kwaliteitstoezicht, Inspectie en Niet-Destructieve Techniek. Het congres staat deze jaargang volledig in het teken van Kwaliteitstoezicht Inspectie en Niet-Destructieve Techniek.

Meer informatie? Klik op de afbeelding!


Wilt u bepalen welke belasting uw verpakking, gestapelde verpakkingen en compleet verpakte pallets aankunnen?

Dat kan probleemloos met de Form + Test EM 100-4 S, een elektromechanische beproevingsmachine om drukproeven op verpakkingen uit te voeren. Zo bepaalt u eenvoudig de belasting van uw verpakking, van één doosje tot een compleet verpakte pallet!

De Form + Test EM 100-4 S is modulair uitvoerbaar en hierdoor volledig naar uw wensen te configureren. Daarnaast voert de Form + Test EM 100-4 S uw proeven uit met een zeer hoge nauwkeurigheid. Bovendien beschikt deze machine over een uitstekende reproduceerbaarheid dankzij de DIGIMAXX ® C-30 controller en is leverbaar in diverse afmetingen en krachten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van de Form + Test EM 100-4 S.


Het onderzoeken van de corrosie activiteit van wapeningsstaal in een betonconstructie was nog nooit zo eenvoudig!

Met de Proceq Profometer corrosion heeft u nu de beschikking over een gebruiksvriendelijk en efficiënt instrument voor het lokaliseren van wapeningscorrosie dat volledig naar uw wensen is uit te breiden.

Deze Proceq Profometer corrosion is uitgerust met een staaf electrode voor het nauwkeurig opsporen van corrosie. Maar waarom stoppen bij deze basisuitrusting? Complementeer uw Proceq Profometer corrosion met de unieke 1-wiel en 4-wiel elektrodes. Het voordeel? U bespaart direct veel tijd bij het uitvoeren van elektrische potentiaalmetingen van grote oppervlaktes!

Of upgrade uw meegeleverde touchscreen unit naar een volwaardige dekkingsmeter voor gecombineerde onderzoeksmogelijkheden. Daarnaast wordt het verwerken en analyseren van uw data met deze potentiaalmeter zeer eenvoudig dankzij de intuïtieve interface.

Het maakt de Proceq Profometer 6 de ideale alles in één oplossing voor uw dekkingsmetingen en corrosieanalyse! 

Meer weten over de Proceq Profometer corrosion? Klik op de afbeelding of neem vrijblijvend contact met ons op!


 
 
  © 2022 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS