NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Welke klimaatkast past bij uw proeven?

Zoekt u een degelijke klimaatkast van Nederlands fabricaat? Maar weet u niet zeker welke klimaatkast het beste past bij uw werkzaamheden? Newa helpt u in slechts enkele stappen bij het maken van de juiste keuze.

Meer info? Klik op de afbeelding!


Proceq Equotip 550 UCI & Portable Rockwell voor Nebest

Nebest Adviesgroep heeft haar assortiment uitgebreid met de Proceq Equotip 550 UCI & Portable Rockwell hardheidsmeter. Het onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement in de infrastructuur, heeft hiermee een ideaal instrument in huis om eenvoudig en nauwkeurig hardheidsmetingen uit te voeren, ook op locatie.

Meer info? Klik op de afbeelding!


Maak kennis met de Proceq GS8000 grondradar bij u op locatie!

Newa heeft een Proceq GS8000 grondradar opgenomen in haar uitgebreide assortiment van demonstratieapparatuur. Zo kunnen wij u de kwaliteiten van deze unieke grondradar op elk gewenst moment tonen!

De Proceq GS8000 grondradar beschikt over een uitstekende resolutie en een uiterst nauwkeurige positiebepaling via de inbegrepen GNSS-ontvanger. En dankzij de unieke ‘Stepped-Frequency Continuous-Wave (SFCW) radartechnologie, kent deze grondradar een bandbreedte van 40 – 3440 MHz waardoor u zowel diep als ondiep in één meting kunt meten en waar u mee on- én offroad kunt rijden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Proceq GS8000 en wilt u met eigen ervaren hoe deze grondradar het verschil maakt? Wij komen graag naar u toe om het te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.


Stroefheidsmeter GTE GMG 200 voor Asito

Met de aanschaf van de stroefheidsmeter GTE GMG 200 heeft Asito, gespecialiseerd in specialistisch vloeronderhoud, een nieuw en zeer nauwkeurig instrument in handen om de stroefheid en/of slipvastheid van vloeren voor en na een specialistisch vloeronderhoud te bepalen.

Wilt u meer weten over de stroefheidsmeter GTE GMG 200 en het bepalen van de stroefheid/slipvastheid van vloeren? Klik dan op de afbeelding!


Snel, efficiŽnt en nauwkeurig UT-onderzoek?

Het inspecteren van assets op eventuele scheuren en corrosie met ultrasoon onderzoek (UT) blijft, zelfs in tijden van een pandemie, onverminderd doorgaan. Het uitvoeren van een UT-onderzoek kan gelukkig steeds sneller, efficiënter en nauwkeuriger. Zeker met de Proceq UT8000!

Met deze gebruiksvriendelijke flaw detector voert u onderzoeken uit onder de meest zware omstandigheden. Dankzij een ijzersterke behuizing is de Proceq UT8000 schok en valbestendig en met een indrukwekkende ip67 classificatie is uw instrument bestand tegen stof en water.

Profiteer optimaal van het handzame design en de intelligente software en til uw onderzoek direct naar een hoger niveau! Meer weten over de Proceq UT8000? Neem vrijblijvend contact op of klik op deze link!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS