NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Kubusmallen actie!

De meest gebruikte kunststof kubusmal is de bekende EuroForm 15/Ready Form. Bij Newa profiteert u van 1 september t/m 31 oktober 2020 van een speciale actieprijs voor deze EuroForm 15/Ready! Een unieke kans om de beroemdste kunststof kubusmal op voordelige wijze in te kunnen kopen!

Wilt u meer weten over deze tijdelijke actie? Of wilt u meer informatie over de leverbare kunststof kubusmallen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Opvolger betonproefhamer Proceq Original Schmidt NR/LR

Compacter, sneller én gebruiksvriendelijker. Betonproefhamer Proceq Original Schmidt Live print is de langverwachte opvolger van de Proceq Original Schmidt NR & LR. En met de Proceq Original Schmidt Live print bepaalt u nog eenvoudiger de terugslagwaarde van beton.

De verschillen tussen de Proceq Original Schmidt Live print en de Proceq Original Schmidt NR zijn overduidelijk: de Original Schmidt Live print is kleiner van formaat en beschikt over een handig en duidelijk display. Daarnaast heeft de Original Schmidt Live print een intern geheugen voor wel 20.000 metingen. Bovendien koppelt u de Original Schmidt Live print eenvoudig via Bluetooth aan een mobiele printer om uw metingen direct uit te draaien.

Wilt u meer weten over de Original Schmidt Live print? Bekijk de video of klik op deze link!


Lichtgewicht stalen kubusmal

Newa heeft diverse stalen kubusmallen in het assortiment, ideaal voor het vervaardigen van zeer vlakke en zeer haakse betonnen proefstukken. Op deze manier haalt u het maximale rendement uit een betonnen proefstuk qua gemeten druksterkte.

Het grote nadeel van het gebruik van stalen kubusmallen is het zware gewicht. Als oplossing voor dit probleem kan Newa een lichtgewicht stalen kubusmal leveren. Deze mal weegt slechts 9,5 kg. Ter verduidelijking: een gietijzeren stalen kubusmal heeft al snel een gewicht van 17,5 kg. Wanneer u de mal vult met 8,5 kg betonmortel resulteert dit in een totaalgewicht van 26 kg. De lichtgewicht stalen kubusmal maakt uw werkzaamheden dan ook een stuk minder zwaar.

De lichtgewicht stalen kubusmal is gemakkelijk te reinigen, bestaat uit twee delen en is eenvoudig te monteren en demonteren. Wilt u meer weten over deze of een van onze andere stalen kubusmallen? Klik dan op de afbeelding of neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over dit product.


GPR-SLICE radarsoftware

Bent u op zoek naar PC-software voor uw Proceq GP8000/GP8800 betonradar als aanvulling op de Proceq GPR Live app? Met de GPR-SLICE software creëert u in een handomdraai 3D-modellen, inclusief 2D en 3D weergaven in bovenaanzicht of beelden in dwarsdoorsnede, uit uw ruwe betonradar-data.

Proceq biedt met de GPR-SLICE software een ideale aanvulling op de Proceq GPR Live app. Met de GPR-SLICE software profiteert u immers van vele aanvullende mogelijkheden qua dataverwerking.

Wilt u meer weten over de GPR-SLICE software? Klik dan op de afbeelding!


Betonvochtmeter Tramex CMEX5

Bent u op zoek naar een combinatie van een oppervlaktevochtmeter voor beton en een dauwpuntmeter? Maak kennis met de Tramex CMEX5. Met de Tramex CMEX5 detecteert en evalueert u zeer eenvoudig de vochtcondities in uw ondergrond en verkent u omgevingscondities als temperatuur, relatieve vochtigheid en dauwpunt.

Profiteer van het grote, heldere en digitale display voor extra gebruiksgemak. De Tramex CMEX5 is eenvoudig uit te breiden met de optionele Tramex Hygro-i2 ® sonde. Zo schakelt u automatisch over naar de hygrometermodus voor aanvullende mogelijkheden.

Vochtmeter Tramex CMEX5 is leverbaar met een telescoopstok. Hierdoor behoort bukken om een restvochtpercentage van een vloer te meten tot het verleden. De Tramex CMEX5 is via een Bluetooth verbinding eenvoudig te verbinden met de Tramex Meters IOS & Android App. Via de Tramex Meters IOS & Android App kunt u zo het gemeten percentage restvocht eenvoudig aflezen.

Benieuwd naar de veelzijdige Tramex CMEX5? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS