NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Tramex flooring inspector kit

Alles bij de hand voor de inspectie van een houten vloer op een betonnen ondergrond? Kies dan voor de Tramex Flooring Inspector Kit: een uitgebreide set voor het bepalen van contactvocht, luchtvochtigheid, luchttemperatuur, oppervlaktetemperatuur én vochtspanning. De Tramex flooring Inspector Kit is de ideale bundeling van instrumenten voor elke vloerprofessional.

Met de Tramex Flooring Inspector Kit heeft u de beschikking over:

  • Betonvochtmeter Tramex CME5
  • Tramex Meters-app voor Android en iOS (telefoon niet inbegrepen).
  • Hygro-i2® relatieve vochtigheidssonde.
  • Tramex Heavy-duty houten pin-sonde
  • Tramex Infrarood-oppervlaktethermometer IRT2.
  • Telescoopstok voor betonvochtmeter Tramex CME5

Wilt u meer weten over de Tramex Flooring Inspector Kit? Klik dan op de afbeelding!


Bent u op zoek naar een modulaire oplossing voor het uitvoeren van statische en dynamische testen op proefstukken van wisselende afmetingen? Met de Form + Test testportalen beschikt u over een systeem dat volledig naar uw wensen is te configureren. Zo ontwerpt u zelf eenvoudig een compleet modulair testportaal dat naadloos aansluit op uw onderzoek. Zelfs het testen op draaimoment is geen probleem.

Universele testopstellingen van Form + test zijn beschikbaar in talloze varianten met diverse afmetingen en meetbereiken. Daarnaast is de montage van meerdere cilinders mogelijk. Newa kan bovendien de Form + Test testportalen leveren inclusief hydraulische benodigdheden, accessoires en software.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de Form + Test testportalen? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.


Ultrasoon scanner Proceq Pundit PD8050

Maak kennis met `s werelds lichtste draadloze ultrasoon scanner voorzien van augmented reality en AI-mogelijkheden: de Proceq PD8050! Eén enkel apparaat dat de kracht van de Pundit 200 PE, Pundit 250 Array en de Proceq PD8000 combineert.

Ervaar verbeterde draadloze pulse echo ultrasoon inspecties van betonconstructies in 2D, heatmapping en 3D-beeldvorming met een zeer hoge resolutie. De Proceq PD8050 is de intelligentste pulse echo ultrasoon scanner voor non-destructief betononderzoek op de markt. Waar een betonradar stopt, gaat u met de Proceq Pundit PD8050 verder met het verzamelen van constructiedata!

Met de voortdurend evoluerende software in de Pundit Array app voorzien van AI en AR, realtime feedback van de transducer, directe datavisualisatie en het eenvoudig aanmaken van rapportages is de Proceq PD8050 een uitblinker in efficiëntie en gebruiksgemak.

Wilt u meer weten over het verzamelen van constructiedata met de Proceq PD8050? Klik dan op de afbeelding!


Form + Test universele test machines type EM

Bent u op zoek naar kwalitatieve en universele druk- en trekbank voor het uitvoeren van veeleisende statische en quasi-statische materiaaltesten? Dit zijn de Form + Test universele beproevingsmachines type EM, ideaal voor materiaaltests in onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitscontrole.

Deze computergestuurde druk- en trekbank beschikt over een flexibele configuratie. Dit maakt het eenvoudig om met standaard kleminrichtingen en testopstellingen destructief en non-destructief onderzoek aan bijvoorbeeld metalen, elastomeren en composieten uit te voeren.

De Form + Test universele beproevingsmachines type EM zijn leverbaar met een maximale kracht van 5 kN tot 1.200 kN en voldoen uiteraard aan de eisen gesteld voor nauwkeurigheidsklasse 1 volgens ISO 7500-1. Het uitvoeren van trek-, druk- en buigtesten is afhankelijk van accessoires.

Wilt u meer weten over de Form + Test universele beproevingsmachines type EM? Klik dan op de afbeelding!


Proceq Pundit Array app - versie 5.0

De nieuwe 5.0 versie van de Pundit Array app is nu beschikbaar in de App Store. Download hem nu via deze link. Een update voor `s werelds meest gebruiksvriendelijke, intuïtieve en krachtige pulse echo ultrasoon-instrument voor non-destructieve betoninspectie.

Met deze nieuwe versie krijgt u de beschikking over een verbeterde nauwkeurigheid en beeldkwaliteit. Maar dat is niet alles. Want met de 5.0 update van de Pundit Array app heeft u nu volledige controle over de gebruikte frequentie, het voltage en de maximale zendtijd. Ook voor de nieuwe Pundit PD8050. 

Meer weten over de Pundit Array app of non destructief betononderzoek met ultrasoon apparatuur? Klik dan op deze link!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS