NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Automatische hechtsterktemeter Proceq DY-2

Op zoek naar een veelzijdige hechtsterktemeter om uw metingen van start tot breuk volledig automatisch uit te voeren? Dit is de Proceq DY-2, een geavanceerd instrument voor hechtsterktemetingen met trekplaten vanaf Ø 20 mm tot en met 100 x 100 mm.

De Proceq DY-2 garandeert een constante belastingsnelheid waardoor u profiteert van betrouwbare meetresultaten. Daarnaast zorgt de Proceq DY-2 voor de opslag van waardevolle informatie als datum en tijd van uitvoering, de afmeting van de trekplaat, de maximaal gemeten hechtsterkte, de looptijd van de test en nog veel meer relevante input voor uw gedetailleerde rapportages.

De Proceq DY-2 is verkrijgbaar in drie varianten, elk met hun eigen meetbereik. Meer weten over deze serie met automatische hechtsterktemeters? Neem vrijblijvend contact op met Newa of klik op de afbeelding voor meer informatie.


Stroefheid meten volgens NEN 7909

De stroefheid bepalen van vloeren en vloerbedekkingen kan een lastig karwei zijn. Maar niet met deze stroefheidsmeter volgens NEN 7909. Een bijzonder gebruiksvriendelijke stroefheidsmeter voor een optimaal resultaat.

Droge of natte vloeren, voor deze stroefheidsmeter is het kinderspel. Dankzij de eenvoudig vervangbare meetvoeten maakt u het instrument geschikt voor elke ondergrond. Het resultaat van een meting is direct af te lezen op het display van de stroefheidsmeter. Het analyseren van de data van uw metingen doet u eenvoudig via de handige software van deze stroefheidsmeter.

Interesse in onze stroefheidsmeter volgens NEN7909? Neem vrijblijvend contact op of kijk op de productpagina van de stroefheidsmeter via deze link.


Proceq premier service center

Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq.


Memmert droogstoven

Een kwalitatieve droogstoof is essentieel wanneer u materiaaltesten uitvoert of tijdens uw werkzaamheden vertrouwt op een nauwkeurige temperatuurcontrole. In het assortiment van Newa vindt u de Memmert droogstoof, een zeer gebruiksvriendelijke en geavanceerde stoof met bijzonder veel handige toepassingen.

Zo is deze Memmert droogstoof uitgerust met o.a. een intuïtieve bediening, elektronisch instelbare en programmeerbare luchtverversing, een uniek warmteconcept voor een precieze en homogene temperatuur en een geïntegreerde datalogger.

Interesse in deze corrosiebestendige en makkelijk schoon te maken droogstoof van Memmert? Klik op de afbeelding voor een overzicht van de leverbare modellen.


Flaw detector Proceq UT8000

Uiterst nauwkeurig defecten in materialen detecteren? De Proceq UT8000 ultrasoon flaw detector is ongeëvenaard in het uitvoeren van hoogwaardig UT-onderzoek. Door middel van de ultrasoon taster worden hoogfrequente geluidsgolven het desbetreffende materiaal ingestuurd. Het resultaat? Inzicht in diepte, grootte, aard en oriëntatie van de ontdekte indicaties.

Sluit de Proceq UT8000 basiseenheid eenvoudig aan op een Apple iPad en ervaar direct de haarscherpe testresultaten en rapportages op locatie. Met de Proceq UT8000 profiteert u van een indrukwekkende bandbreedte, vernuftig gebruiksgemak, ijzersterke compatibiliteit, intelligente software en alle voordelen van een draagbaar en handzaam apparaat.

Benieuwd wat de Proceq UT8000 voor uw UT-werkzaamheden kan betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over deze ultrasoon flaw detector. Liever de uitgebreide beschrijving lezen? Klik dan op


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS