NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Ultrasoon onderzoek bij hoge temperaturen

Ultrasoon onderzoek uitvoeren bij hoge temperaturen kan een flinke uitdaging zijn. U heeft vaak te maken met potentieel gevaarlijke en oncomfortabele werkomstandigheden en tijdsdruk doordat ultrasoon tasters een beperkte tijd inzetbaar zijn.

Met de huidige beschikbare instrumenten is de workflow voor het uitvoeren van uw onderzoek vaak onnodig complex en inefficiënt. Benieuwd hoe u dit kunt veranderen?

Met de Proceq UT8000 Flaw detector verzekert u zich van een snellere, betrouwbaardere en efficiëntere werkwijze voor ultrasoon onderzoek bij hoge temperaturen. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Nieuwe levering!

Van Wijk Beton- en Waterbouw Nieuwegein B.V heeft drie kwalitatieve instrumenten aangeschaft bij Newa. Wilt u weten welke? Klik dan op de afbeelding!


Screening Eagle Workspace

Wilt u alle inspectiedata van uw betonradars, betonproefhamers en andere inspectieapparatuur op één plaats verzamelen en altijd toegankelijk hebben? Dan is Screening Eagle Workspace de oplossing!

Screening Eagle Workspace is het online samenwerk & data management platform voor al uw inspectiedata van alle Screening Eagle-apps. Met Workspace zorgt u dat uw data altijd en overal toegankelijk is vanaf één veilige plek. Werk samen, open en deel al uw inspectiegegevens op zeer efficiënte wijze.

Elke Screening Eagle-gebruiker kan met Workspace overal en altijd samenwerken vanuit één gebruiksvriendelijk online dashboard, inspectiegegevens beheren en delen, door simpelweg in te loggen met een Screening Eagle-ID. Workspace is de ideale aanvulling op alle Screening Eagle-apps.

Wilt u meer weten over Workspace van Screening Eagle? Klik dan op de afbeelding of neem contact op voor meer informatie.


Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit

Bent u op zoek naar een complete set voor het inspecteren van betonnen ondergronden op contactvocht, luchtvocht, luchttemperatuur én oppervlaktetemperatuur? Met de Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit krijgt u de beschikking over alle benodigde instrumenten voor het zorgvuldig uitvoeren van uw werkzaamheden, namelijk:

  • Betonvochtmeter Tramex CMEX5
  • De Tramex meters iOS en Android app
  • Infrarood oppervlaktethermometer IRT2
  • Telescoopstok voor de Tramex CMEX5 betonvochtmeter

De betonvochtmeter Tramex CMEX5 is een non-destructieve digitale vochtmeter, ideaal voor het direct bepalen van vocht in betonnen vloeren en constructies Met de meegeleverde infrarood oppervlaktethermometer IRT2 beschikt u over een handige draagbare en contactloze infraroodthermometer met dubbele laser. Zeer nauwkeurig en voorzien van een snelle reactietijd.

En met de Tramex Meters app creëert u in een handomdraai een directe synchronisatie tussen uw meetinstrument en de Tramex meters app op uw iOS of Android apparaat. Ideaal om uw meetwaarden verrijken met foto’s, geo-tags, aanpasbare interactieve grafieken, spreadsheets en rapportages of data eenvoudig te delen.

Meer weten over de Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit? Klik dan op de afbeelding!


Geodata direct in Google Earth met de Proceq GS8000 grondradar

Update! De Proceq GPR Subsurface-app is verbeterd en verhoogt nu razendsnel de efficiëntie van uw werkzaamheden. In enkele seconden kunt u uw grondradarmeting van een Proceq GS8000 inclusief locatiegegevens, tags en markeringen omzetten naar KML-formaat van Cloud naar Google Earth. Dit alles in slechts een paar klikken!

Met de Proceq GPR Subsurface-app exporteert en deelt u gegevens snel en eenvoudig via de cloud. Daarnaast is ook het meten via de app nog eenvoudiger geworden. Kies welke lijn binnen een grid u wilt meten en bepaal eenvoudig de richting. Zo zijn fysieke obstakels nooit meer een probleem.

Download nu geheel kosteloos de laatste versie van de Proceq GPR Subsurface-app in de App Store en ontdek welke mogelijkheden deze unieke GPR-app en de Proceq GS8000 grondradar u kan bieden!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS