NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Automatische hechtsterktemeter Proceq DY-206 voor Bruil beton & mix

 

Voor meer informatie klikt u op de afbeelding.


Training non-destructieve inspecties van betonconstructies

Heeft u behoefte aan trainingen voor het uitvoeren van non-destructieve inspecties van betonconstructies met het oog op doelmatig beheer en onderhoud?

Sinds dit jaar organiseert Proceq in samenwerking met de Zwitserse vereniging voor technische inspecties (SVTI) cursussen voor technische professionals op het gebied van non-destructieve inspecties van betonconstructies.
De cursussen bestaan uit een klassikaal theoretisch deel gevolgd door praktijklessen, gericht op het toepassen van Proceq`s apparatuur, zoals dekkingsmeters, betonproefhamers, radarsystemen en ultrasone meetsystemen, die worden gebruikt bij de inspectie van betonconstructies en het interpreten & verwerken van de meetresultaten in een rapportage.

De onderstaande 2-daagse trainingen staan gepland voor 2019:

Inschrijven kan rechtstreeks op de website van SVTI via deze link: https://www.svti.ch/en/nuclear-inspectorate/events-and-training/ndt-courses/


Permeabiliteitstester Proceq Torrent

De permeabiliteit van beton is van grote invloed op de duurzaamheid van een constructie, de permeabiliteit van beton bepaalt immers de toegankelijkheid voor (schadelijke) stoffen. Een poreus beton hoeft niet per definitie ook permeabel te zijn, de poriën kunnen immers onderbroken zijn.

De Proceq Torrent kan worden gebruikt om de permeabiliteit van beton te bepalen door middel van een meting met de tweekamer vacuümcell aangesloten op een vacuümpomp welke wordt bediend via het drukregelpaneel.

Wilt u meer informatie over permeabiliteitstester Proceq Torrent? Klik dan op de afbeelding!


Wilt u de kans op uitglijden of een valpartij verkleinen?

Een vloer kan door een natte of droge vervuiling te glad worden met als gevolg de kans op uitglijden of een valpartij met verstrekkende gevolgen. Wilt u de stroefheid van een vloer toetsen aan de grenswaarden zoals vastgelegd in NEN 7909? Gebruikt dan stroefheidsmeter GTE GMG 200!

Stroefheidsmeter GTE GMG 200 bestaat uit een actieve meetunit welke over het te meten oppervlak glijdt en welke kan worden voorzien van diverse verwisselbare meetvoeten voor het simuleren van diverse soorten schoeisel.
Door middel van het display, de LED indicatoren en de toetsbediening welke op de stroefheidsmeter volgens NEN 7909 zitten is het apparaat zeer eenvoudig en met één hand te bedienen en krijgt de gebruiker snel een goede indicatie van de stroefheid van de gemeten vloer.

Wilt u meer informatie over de stroefheidsmeter GTE GMG 200? Klik dan op de afbeelding.


Schleibinger Slabtester vorst-dooi klimaatkast

Vorst in combinatie met dooizout kan schade veroorzaken aan beton. Het in de poriën aanwezige water kan bevriezen en schade veroorzaken door uitzetting. Dat risico is het grootst bij jong beton, dat nog onvolledig verhard is. Dit bevat relatief gezien meer water en heeft nog een lage sterkte.

Zoekt u apparatuur om de vorst/dooi-bestandheid van beton, betonnen trottoirbanden, betontegels, of betonstraatstenen te bepalen? Neen dan contact op met Newa voor meer informatie over de Schleibinger Slabtester!

De Schleibinger Slabtester is een vorst-dooi klimaatkast welke geschikt is om proefstukken te laten bevriezen in lucht en te laten dooien in lucht of water volgens diverse internationale normen.

Het in de Schleibinger Slabtester ingebouwde touchscreen bedieningspaneel is geschikt om een 8-tal beproevingscyclussen geheel naar wens voor te programmeren.

Voor meer informatie klikt u op de afbeelding!


 
 
  © 2019 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS