NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Bent u op zoek naar een kwalitatief instrument om de hoeveelheid lucht in betonmortel te bepalen? Newa beschikt over een uitgebreid assortiment Form + Test & Testing luchtgehaltebepalers, geschikt voor uw specifieke wensen.

Eigenschappen van onze Form + Test & Testing luchtgehaltebepalers:

  • Luchtgehaltebepalers worden geleverd inclusief een kalibreerinrichting en een spuitfles (1000 ml).
  • Voldoen aan de eisen zoals gesteld in DIN 1048 deel 1 en DIN EN 12350-7 uitgave nov. 2000
  • Voorzien van een handpomp
  • Het luchtgehalte is direct uit te lezen in %.
  • Verkrijgbaar in 1 liter, 5 liter en 8 liter

Wilt u meer weten over deze instrumenten voor het bepalen van het luchtgehalte in verse betonspecie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


De kleine krachtpatser in ons assortiment van dekkingsmeters: de Proceq Profoscope.

Deze handzame dekkingsmeter is het compacte broertje van de welbekende Proceq Profometer 6. Met deze kleinere behuizing behoudt u de uitgebreide toepassingen om bijvoorbeeld wapeningsstaven, voorspandraden en beugels te lokaliseren. Altijd met een indrukwekkende nauwkeurigheid!

De Proceq Profoscope beschikt over een zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk display en is dankzij haar grote meetbereik en gevoeligheid een uiterst betrouwbaar apparaat voor uw verschillende soorten dekkingsmetingen.

Wilt u meer weten over de Proceq Profoscope? Neem vrijblijvend contact met ons op of klik op de afbeelding voor een uitgebreide beschrijving.


Kleine hoeveelheden betonmortel produceren hoeft niet gecompliceerd te zijn!

Met de emmer menger van Newa mengt u betonmortel in een handomdraai.

Deze compacte menger is niet alleen voorzien van een uitneembare, kunststof, emmer maar beschikt ook over twee handige wielen zodat u deze menger eenvoudig verplaatst. Ideaal voor uw werkzaamheden in een betonlaboratorium of op locatie!

Bij Newa heeft u de keuze uit vier uitvoeringen van deze emmer menger:

  • Basisuitvoering (vast toerental, tijd handbediend)
  • Uitvoering met tijdschakeling (vast toerental)
  • Uitvoering met regelbaar toerental (tijd handbediend)
  • Uitvoering met toerental regeling en tijdschakelaar

Meer weten over onze emmer menger? Neem contact met ons op of bekijk de uitgebreide beschrijving door te klikken op de afbeelding.


MAAT ingenieurs kiest voor de Proceq GP8000 betonradar van Newa

 

Klik voor meer informatie op de afbeelding!


Wilt u de kans op uitglijden of een valpartij verkleinen?

Bepaal snel en eenvoudig de slipweerstand op vochtige en droge oppervlakten met de Pendulum Skid Resistance Tester. Een kwalitatief instrument voorzien van een slinger met een sleepschoen en rubber strook voor het bepalen van slipweerstand. 

Deze tester wordt geleverd met een robuuste draagkoffer voor eenvoudig vervoer naar elke gewenste locatie, maar kan ook gebruikt worden als laboratoriumopstelling. Met de Pendulum Skid Resistance Tester bepaalt u de slipweerstand volgens gangbare normen zoals EN 13036-4 en volgens de eisen van de United Kingdom Slip Resistance Group.

Interesse in de Pendulum Skid Resistance Tester? Bekijk onze productpagina door te klikken op de afbeelding of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS