NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Postbus 10
5110 AA Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
Fax +31 (0) 13 50 78 183
E-mail: info@newa.nl

 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

Wilt u de eigenschappen van zelfverdichtend beton bepalen en zoekt u een J-ring volgens EN 12350-12, een V-trechter volgens EN 12350-9 of een uitloopkegel? Neem dan contact op met Newa!

Newa levert alle appratuur benodigd voor het beproeven van zelfverdichtend beton, voor meer informatie klikt u op de afbeelding.

Naast de afgebeelde artikelen levert Newa nog vele andere benodigdheden, van monsterschep tot beproevingsmachine, om beton en betonmortel te controleren.


Proceq Profometer corrosion - De alles in één oplossing voor dekkingsmetingen en corrosieanalyse

Corrosie van wapeningsstaal in een constructie kan worden opgespoord met behulp van elektrische potentiaalmetingen met Proceq Profometer Corrosion.

Met de introductie van Proceq Profometer Corrosion presenteert Proceq het meest geavanceerde corrosie analyse instrument op de markt. Naast de basisuitvoering met een staaf electrode is Proceq Profometer Corrosion ook leverbaar met Proceq’s unieke 1-wiel en 4-wiel elektrodes waarmee een gebruiker veel tijd kan besparen bij het uitvoeren van elektrische potentiaalmetingen van grote oppervlakken.

Wilt u meer informatie over potentiaalmetingen of Proceq Profometer corrosion? Klik dan op de afbeelding!


Newa News december 2018

Klik op het Newa logo voor onze nieuwsbrieven.


Automatische hechtsterktemeter Proceq DY-2

Automatische hechtsterktemeter Proceq DY-2 is een veelzijdig hechtsterktemeter geschikt voor het uitvoeren van hechtsterktemetingen met trekplaten vanaf Ø 20 mm tot en met 100 x 100 mm.

Uit onderzoek is gebleken dat een onjuist toegepaste belastingsnelheid door de bediener van een hechtsterktemeter een negatief effect heeft op het resultaat van een hechtsterktemeting. Door middel van de volautomatische aandrijving van de hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie wordt deze invloed uitgesloten en is een constante belastingsnelheid gegarandeerd.

Wilt u meer informatie over de hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie? Klik dan op de afbeelding!


Newa kubusmallen

Newa heeft een ruim aanbod kubusmallen in het assortiment geschikt voor het vervaardigen van proefstukken volgens diverse normen. Onder andere de afgebeelde kunststof kubusmallen 150 mm, de stalen kubusmal 150 mm en de styropor kubusmal 150 zijn leverbaar uit voorraad.

Naast de afgebeelde kubusmallen levert Newa diverse andere types kunststof, stalen en styropor mallen in verschillende afmetingen. Zoekt u een ander type mal, een mal met andere afmetingen of een mal van een ander materiaal? Neem dan contact op met Newa!


 
 
  © 2019 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS