NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl



 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring Newa Techniek b.v. & Newa International b.v.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Baarle-Nassau, 14-05-2018











 

NIEUWS

De voordelen van ConSensor in de praktijk!

Met een aantal toonaangevende projecten in Nederland en het buitenland heeft ConSensor haar waarde opnieuw bewezen. Voor de bouw van de Rotterdamse Zalmhaventoren en de renovatie van de Maastunnel en Leopold II Tunnel in Brussel hebben Newa & ConSensor het innovatieve webplatform voor het volgen van de betonsterkteontwikkeling mogen leveren.

Toonaangevende projecten waar de voordelen van ConSensor direct tot uiting kwamen. In het geval van de Zalmhaventoren bleek na een dag monitoren dat het beton sneller de benodigde druksterkte bereikte dan verwacht. Een enorme meevaller!

Ook voor de Maastunnel in Rotterdam en de Leopold II Tunnel in de Belgische hoofdstad leverde ConSensor direct nauwkeurige metingen en tijdwinst op. Want met dit geavanceerde systeem kunt u zeer eenvoudig realtime de sterkteontwikkeling én druksterkte van uw beton volgen om uw werkzaamheden eventueel aan te passen op de uitkomsten.

Meer weten over ConSensor? Klik dan op de afbeelding!


De betonradar met de grootste ultra-wide bandbreedte ooit geproduceerd?

Met de Proceq GP8000 en GP8800 beschikt u over een instrument met een niet eerder vertoonde meetdiepte en uitmuntend signaal en scherpte.

De kracht van de Proceq GP8000 en GP8800 betonradar zit hem in het gebruik van Stepped-Frequency Continuous-Wave (SFCW) radartechnologie. Deze technologie brengt een ijzersterke bandbreedte met zich mee waardoor u niet langer hoeft te kiezen tussen verschillende GPR- antennes zoals bij traditionele radarsystemen.

Benieuwd naar de voordelen van Stepped-Frequency Continuous-Wave (SFCW) radartechnologie? Meer informatie via deze link.


ConSensor in beton & staalbouw

In het nieuws! Vakblad Beton & Staalbouw schenkt in haar editie van september/oktober aandacht aan het innovatieve webplatform van ConSensor, ideaal om real time de sterkteontwikkeling én druksterkte van uw beton te meten.

Dankzij het geavanceerde systeem van ConSensor meet u eenvoudige de sterkteontwikkeling én druksterkte van uw beton op basis van de gemeten temperatuur en elektrische geleidbaarheid. In een paar klikken inzichtelijk op uw pc, tablet of smartphone.

Het artikel in vakblad Beton & Staalbouw kunt u lezen door te klikken op deze link.

Wilt u meer weten over ConSensor? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en wij vertellen u graag meer over het meten van de betonsterkteontwikkeling.


Proceq Profometer Corrosion gebruikt bij potentiaalmetingen Nederrijnbrug

Voorafgaand aan het onderhoud aan de betonnen kokerliggers en de pijlers van de Nederrijnbrug in de A50 zijn op grote schaal potentiaalmetingen uitgevoerd. Voor deze metingen heeft Newa een Proceq Profometer Corrosion geleverd om exacte schadeomvang van de corrosie van de wapening te bepalen.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Nu beschikbaar: Gebruikte dekkingsmeter Proceq Profoscope+

 

Meer informatie? Klik op de foto!


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS