NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
  Beton
      Catalogus benodigdheden betonlaboratorium
      Beton mengen
      Beproevingsmachines druk
      Beproevingsmachines druk en buig/trek
      Beproevingsmachines buig/trek
      Beproevingsmachines splijtsterkte
      Overige beproevingsmachines
      Testen van betonmortel
      Testen van uitgeharde beton
      Mallen
      Water-cementfactor oven
      Viscositeit en rheologie
    Krimp meten
         Buiggoot
         Krimpgoot
         Krimpkegel
         Krimpmeter - betonbalken
         Krimpmeting op dunlaags aangebrachte bouwmaterialen
         Krimpring volgens ASTM C1581
      Vorst-dooi beproeving
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Krimpgoot

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Schleibinger krimpgoot

Met de Schleibinger krimpgoot bepaalt u eenvoudig de lengteverandering van mortels tijdens het verharden. Dit doet u vanaf het moment van mengen voor een periode van uren, dagen, weken of zelfs maanden. Deze krimpgoot is gemaakt van hoogwaardig RVS en is voorzien van een Neopreen bekleding (demontabel). De Schleibinger krimpgoot is leverbaar in diverse afmetingen.

Minimale frictie
De Schleibinger krimpgoot beschikt over twee zijdes: een zijde met een vast (maar demontabel) instortanker en aan de andere zijde een beweegbaar instortanker. Dit beweegbare instortanker zorgt voor minimale frictie en geeft de lengteverandering van het proefstuk door aan een zeer nauwkeurige lengteverandering opnemer.

Download hier de brochure van de Schleibinger krimpgoot (Engelstalig) (PDF)
Handige lengteverandering opnemer
De Schleibinger krimpgoot biedt de mogelijkheid om maximaal 10 lengteverandering opnemers aan te sluiten via een digitale datalogger. De afstand tussen de lengteverandering opnemers en de datalogger kan enkele honderden meters bedragen. De meegeleverde datalogger registreert de gegevens van verschillende lengteveranderingen en slaat deze op als ASCII-tekstbestanden. Optioneel is een synchrone bepaling van temperatuur per proefstuk mogelijk. Diverse temperatuurkanalen en een gemengd temperatuur/luchtvochtigheidskanaal zijn hierbij beschikbaar.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Uitlezen en visualiseren
De datalogger heeft een netwerkinterface (Ethernet) en een IP-adres, zodat u deze eenvoudig kunt integreren in een lokaal intranet. Indien de datalogger is voorzien van een internetverbinding kunt u deze uitlezen vanaf iedere met internet verbonden computer. Met een standaard webbrowser kunt u direct de gegevens uitlezen, visualiseren en bewerken. Voor verdere gegevensverwerking raden we Microsoft Excel ® of een vergelijkbaar programma aan.
Technische informatie

Uitvoeringen
  • 60 x 40 x 250 mm
  • 60 x 40 x 500 mm
  • 60 x 40 x 1.000 mm
  • 100 x 60 x 500 mm
  • 100 x 60 x 1000 mm
Meetbereik 5 mm
Resolutie 0,3 μm
Nauwkeurigheid > ±2 μm
Optioneel Temperatuurbeheersing d.m.v. koeling of verwarming, temperatuurbepaling proefstuk, temperatuur- en vochtigheidsbepaling omgeving.


 

NIEUWS

Webinar: Ground Penetrating Radar - Een ultiem stuk gereedschap voor betononderzoek en het lokaliseren van objecten in constructies

Ground Penetrating Radar (GPR) is een van de meest gebruikte meettechnieken voor onderzoek aan constructies, voornamelijk vanwege de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. Bij onderzoek aan een betonnen constructie geeft het een duidelijk inzicht in details zoals de geometrie, stratigrafie, wapeningsconfiguratie, en de locatie van andere stalen en kunststof objecten.

Op dinsdag 9 februari om 11:00 uur organiseren Newa en Proceq een webinar over het gebruiken en interpreteren van GPR als meettechniek.

Deelnemen? Klik dan op de afbeelding om je in te schrijven!


Nieuw! De Proceq RQ8000, een volautomatische rolhardheidsprofielmeter

De Proceq RQ8000, een volautomatische rolhardheidsprofielmeter, ideaal om zelfs de kleinste rolfouten zoals zachte randen, touwmarkeringen, kreukels en bagginess te detecteren met een ongeëvenaarde meetprecisie en snelheid. De Proceq RQ8000 is geschikt voor zelfs de meest delicate materialen zoals papier, film en folie.

De Proceq RQ8000 is een doorontwikkeling van de wereldberoemde Tapio RQP v2.0. Dankzij de exclusieve overname van de verkoop- en distributierechten van deze Tapio RQP v2.0 door Proceq brengt het bedrijf van Screening Eagle Technologies de geavanceerde rolhardheidsprofielmeter nu onder een nieuwe naam op de markt.

Met de Proceq RQ8000 profiteert u van een hoge meetsnelheid en een uitstekende nauwkeurigheid. Daarnaast meet u niet alleen de rolhardheid, maar ook de wikkelspanning en het rolhardheidsprofiel van uw rollen. De Proceq RQ8000 is verkrijgbaar bij Newa, klik voor meer informatie op de foto!


Wilt u een schudmaat volgens EN 12350-5 bepalen op een ergonomisch verantwoorde wijze?

Newa biedt de ideale oplossing. Met een speciaal onderstel voor uw schudtafel creëert u eenvoudig een werkhoogte van 80 cm.

Om het reinigen van de schudtafel na het bepalen van de schudmaat eenvoudig te maken is het onderstel zo ontworpen dat een kruiwagen onder de tafel geplaatst kan worden om zo de betonmortel op te vangen. Het onderstel is voorzien van stelpoten voor het waterpas afstellen van de schudtafel.

Meer informatie? Klik op de afbeelding of neem vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit onderstel.


Tramex CMEX5 voor BetonRestore

Wederom kiest een mooi bedrijf voor Newa. Ditmaal heeft BetonRestore de veelzijdige betonvochtmeter Tramex CMEX5 aangeschaft. BetonRestore, uit Gorinchem, is gespecialiseerd in waterdichting en richt zich op bouwkundige renovatie van parkeergarages en is actief in de woningbouw en procesindustrie.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Krimp of zwel van de mortel meten?

Maak kennis met de Schleibinger krimpgoot. Het ideale instrument om eenvoudig de lengteverandering van mortels tijdens het verharden te bepalen. Met de Schleibinger krimpgoot kunt direct na het vullen van de mal al starten met meten van de krimp of zwel van de mortel.

De Schleibinger krimpgoot biedt de mogelijkheid om maximaal 10 lengteverandering opnemers aan te sluiten via een digitale datalogger. Zo registreert u direct de gegevens van verschillende lengteveranderingen en slaat deze op als ASCII-tekstbestanden. Dankzij een ingebouwde ethernetverbinding en IP-adres integreert u de Schleibinger krimpgoot eenvoudig met uw netwerk voor het efficiënt delen van uw data.

De Schleibinger krimpgoot is leverbaar voor een proefstukbreedte van 60 x 40 mm voor mortels en een proefstukbreedte van 100 x 60 mm voor betonmortel en is beschikbaar in verschillende lengtes. Wilt u meer weten over deze krimpgoot? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS