NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Beton
    Cement
    Toeslagstoffen
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Wegen
    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Grond en gesteenten
    Mobiel betonlaboratorium
  Non-destructief onderzoek - Beton
      Proceq GP8000 betonradar
      Proceq GP8800 betonradar
      GPR-SLICE radarsoftware
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 600
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 630 AI
      Dekkingsmeter Proceq Profometer 650 AI
      Dekkingsmeter Proceq Profoscope
      Proceq Profometer corrosion
      Betonproefhamer Proceq Original Schmidt Live
      Betonproefhamer Proceq Silver Schmidt
      Betonproefhamer Proceq Silver Schmidt Live
      BetonproefhamerProceq OriginalSchmidt
    Hechtsterktemeter Proceq DY-2
    Hechtsterktemeter Z-12
    Permeabiliteitstester Proceq Torrent
    Terugslaghamer Proceq RockSchmidt
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit Lab
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 200
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 200 pulse echo
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit 250 Array
    Ultrasoon test apparatuur Proceq Pundit PD8000
    Voeghardheidsmeter - Proceq OS-120 PM
    Weerstandmeter - Proceq Resipod
      BRE Screed tester
      Pendulum skid resistance tester
      Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
      Uittreksterktemeter
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Vochtmeters
    Gebruikte apparaten/machines
    ConSensor 3.0
    Nieuwsbrief Newa News
    Beurzen en evenementen
    Recente leveringen
    Privacyverklaring

Zoeken: 
 

 

Terugslaghamer Proceq RockSchmidt

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

De meest geavanceerde terugslaghamer in de markt. De Proceq RockSchmidt blinkt uit in duurzaamheid, groot bereik, zeer gedetailleerde metingen en is geschikt voor elk type steen. Dankzij de verschillende uitvoeringen van de Proceq RockSchmidt is deze terugslaghamer inzetbaar voor de meest uiteenlopende metingen. Het maakt de Proceq RockSchmidt een uiterst veelzijdig instrument voor het efficiënt uitvoeren van uw proeven.

Een belangrijke eigenschap van de Proceq RockSchmidt is dat de terugslagwaarde wordt bepaald, onafhankelijk van de meetrichting, door het meten van de terugslagsnelheid en niet door het meten van de terugslagenergie. Het meten van terugslagsnelheid vs. het meten van terugslagenergie heeft meerdere voordelen:

  • De weergegeven terugslagwaarde/druksterkte is niet meer afhankelijk van de slagrichting of meethoek.
  • De in tijd veranderende inwendige wrijving heeft geen invloed meer op de meetresultaten.
  • Dankzij het meten van de terugslagsnelheid heeft de Proceq RockSchmidt minder onderhoud nodig.
  • Doordat deze terugslaghamer bij elke meting het verlies aan energie tussen de snelheid heen en de snelheid terug bepaalt, blijft de Proceq RockSchmidt over een langere periode nauwkeuriger meten.

Daarnaast zijn de statische methoden volgens ATSM en ISRM in deze terugslaghamer geïmplementeerd voor automatische berekeningen. Het is zelfs mogelijk een persoonlijke en specifieke statistische methode of conversies aan de Proceq RockSchmidt toe te voegen. Om de terugslaghamer voldoende te beschermen tegen diverse externe invloeden is de Proceq RockSchmidt voorzien van een robuuste behuizing en bestand tegen vuil en stof. Ondanks deze sterke buitenkant behoudt de Proceq RockSchmidt haar lichte gewicht voor optimaal gebruiksgemak.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Type L & N

De Proceq RockSchmidt kent zoals gezegd meerdere uitvoeringen: de L-variant en de N-variant. Type L beschikt over een lagere slagenergie (0.735 Nm) en is geschikt voor specifieke ASTM-tests. Type N kent daarentegen een standaard slagenergie (2.207 Nm) en is hiermee zeer bruikbaar voor de meeste metingen op locatie.

Uw voordelen

  • Diverse modellen met verschillende meetbereiken
  • Enige terugslaghamer geschikt voor een testresultaat met een druksterkte lager dan 5Mpa
  • Bijzonder duurzaam
  • Digitaal display
  • RockLink software voor verhoogde efficiëntieEigenschappen Proceq RockSchmidt

Slagenergie 2.207 Nm (type N) 0.735 Nm (type L)
Afmeting van behuizing 55 x 55 x 250 mm
Gewicht 570 gram
Maximaal metingen in serie 99 metingen
Scherm 17 x 71 pixels
Batterijduur > 5000 enkele metingen
Aansluiting voor opladen USB type B
Geschikte temperatuur bij gebruik 0 tot 50 °C
Geschikte temperatuur bij opslag -10 tot 70 °C
Classificatie IP 54Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Kubusmallen actie!

De meest gebruikte kunststof kubusmal is de bekende EuroForm 15/Ready Form. Bij Newa profiteert u van 1 september t/m 31 oktober 2020 van een speciale actieprijs voor deze EuroForm 15/Ready! Een unieke kans om de beroemdste kunststof kubusmal op voordelige wijze in te kunnen kopen!

Wilt u meer weten over deze tijdelijke actie? Of wilt u meer informatie over de leverbare kunststof kubusmallen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Opvolger betonproefhamer Proceq Original Schmidt NR/LR

Compacter, sneller én gebruiksvriendelijker. Betonproefhamer Proceq Original Schmidt Live print is de langverwachte opvolger van de Proceq Original Schmidt NR & LR. En met de Proceq Original Schmidt Live print bepaalt u nog eenvoudiger de terugslagwaarde van beton.

De verschillen tussen de Proceq Original Schmidt Live print en de Proceq Original Schmidt NR zijn overduidelijk: de Original Schmidt Live print is kleiner van formaat en beschikt over een handig en duidelijk display. Daarnaast heeft de Original Schmidt Live print een intern geheugen voor wel 20.000 metingen. Bovendien koppelt u de Original Schmidt Live print eenvoudig via Bluetooth aan een mobiele printer om uw metingen direct uit te draaien.

Wilt u meer weten over de Original Schmidt Live print? Bekijk de video of klik op deze link!


Lichtgewicht stalen kubusmal

Newa heeft diverse stalen kubusmallen in het assortiment, ideaal voor het vervaardigen van zeer vlakke en zeer haakse betonnen proefstukken. Op deze manier haalt u het maximale rendement uit een betonnen proefstuk qua gemeten druksterkte.

Het grote nadeel van het gebruik van stalen kubusmallen is het zware gewicht. Als oplossing voor dit probleem kan Newa een lichtgewicht stalen kubusmal leveren. Deze mal weegt slechts 9,5 kg. Ter verduidelijking: een gietijzeren stalen kubusmal heeft al snel een gewicht van 17,5 kg. Wanneer u de mal vult met 8,5 kg betonmortel resulteert dit in een totaalgewicht van 26 kg. De lichtgewicht stalen kubusmal maakt uw werkzaamheden dan ook een stuk minder zwaar.

De lichtgewicht stalen kubusmal is gemakkelijk te reinigen, bestaat uit twee delen en is eenvoudig te monteren en demonteren. Wilt u meer weten over deze of een van onze andere stalen kubusmallen? Klik dan op de afbeelding of neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over dit product.


GPR-SLICE radarsoftware

Bent u op zoek naar PC-software voor uw Proceq GP8000/GP8800 betonradar als aanvulling op de Proceq GPR Live app? Met de GPR-SLICE software creëert u in een handomdraai 3D-modellen, inclusief 2D en 3D weergaven in bovenaanzicht of beelden in dwarsdoorsnede, uit uw ruwe betonradar-data.

Proceq biedt met de GPR-SLICE software een ideale aanvulling op de Proceq GPR Live app. Met de GPR-SLICE software profiteert u immers van vele aanvullende mogelijkheden qua dataverwerking.

Wilt u meer weten over de GPR-SLICE software? Klik dan op de afbeelding!


Betonvochtmeter Tramex CMEX5

Bent u op zoek naar een combinatie van een oppervlaktevochtmeter voor beton en een dauwpuntmeter? Maak kennis met de Tramex CMEX5. Met de Tramex CMEX5 detecteert en evalueert u zeer eenvoudig de vochtcondities in uw ondergrond en verkent u omgevingscondities als temperatuur, relatieve vochtigheid en dauwpunt.

Profiteer van het grote, heldere en digitale display voor extra gebruiksgemak. De Tramex CMEX5 is eenvoudig uit te breiden met de optionele Tramex Hygro-i2 ® sonde. Zo schakelt u automatisch over naar de hygrometermodus voor aanvullende mogelijkheden.

Vochtmeter Tramex CMEX5 is leverbaar met een telescoopstok. Hierdoor behoort bukken om een restvochtpercentage van een vloer te meten tot het verleden. De Tramex CMEX5 is via een Bluetooth verbinding eenvoudig te verbinden met de Tramex Meters IOS & Android App. Via de Tramex Meters IOS & Android App kunt u zo het gemeten percentage restvocht eenvoudig aflezen.

Benieuwd naar de veelzijdige Tramex CMEX5? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS