NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
  Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
      Rolhardheidsmeter - Proceq Equotip 550 Leeb U
      Rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt
    Rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Met de Proceq RQ8000 heeft u de beschikking over een volautomatische rolhardheidsprofielmeter, ideaal om zelfs de kleinste defecten te detecteren met een ongeëvenaarde meetprecisie en snelheid. De Proceq RQ8000 is een doorontwikkeling van de Tapio RQP v2.0 en is geschikt voor zelfs de meest delicate en complexe materialen zoals papier, film en folie. Deze rolhardheidsprofielmeter meet zowel de rolhardheid en de wikkelspanning als het rolhardheidsprofiel van uw materiaal.
Directe besparing

De Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter helpt u bij het vinden van rolfouten zoals zachte randen, touwmarkeringen, kreukels en bagginess en beschikt over een volledig geautomatiseerde meetprocedure waardoor u profiteert van een optimale gebruikerservaring. De Proceq RQ8000 levert daarnaast altijd consistente resultaten en helpt u niet alleen om procesproblemen te voorkomen, maar ook om op aanzienlijk efficiëntere wijze uw metingen uit te voeren. Procesproblemen voorkomt u door vroege en snelle opsporing van kleine rolfouten. Zo voorkomt u een machinestilstand, bespaart u op grondstoffen en mankracht.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Eenvoudig en nauwkeurig

Een ongeëvenaarde herhaalbaarheid, zelfs bij hoge meetsnelheid en van rand tot rand. Dat is de Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter. Zet u de Proceq RQ8000 in met meerdere gebruikers? Zij zullen altijd bijzonder snel dezelfde resultaten behalen dankzij meetsnelheden tot 50 cm/s. De terugslaghamer in de Proceq RQ8000 maakt 30 impacts per seconde waarvan ieder terugslag met een resolutie van 100.000 Hz wordt gemonitord om een ultrahoge meetnauwkeurigheid te garanderen. Met de Proceq RQ8000 beschikt u over een rolhardheidsprofielmeter welke in productie de kleinste roldefecten en zelfs wikkelspanning van een rol meet.
Technische informatie rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000

Firmware:

Toont verschillende parameters ten opzichte van de rolbreedte, zoals: vertraging voor en na een impact, rolpenetratie en snelheidsverhouding.
Instellen van een onder- en bovengrens
Weergave van statistieken
De ingebouwde camera leest eenvoudige verschillende QR- en barcodes
Automatisch beheer van rol data op basis van QR of barcode

Pc-software: RQPv.2.0, geschikt voor Windows® PC’s & tablets

Beeldscherm:

Extern - kan via Bluetooth® 2.0 verbinding maken met tablets en pc`s
Geheugen: SD-kaart met capaciteit > 2.000.000 metingen
Aansluitingen: USB A-B, Secure Digital (SD)/ Bluetooth® 2.0


 

NIEUWS

Tramex flooring inspector kit

Alles bij de hand voor de inspectie van een houten vloer op een betonnen ondergrond? Kies dan voor de Tramex Flooring Inspector Kit: een uitgebreide set voor het bepalen van contactvocht, luchtvochtigheid, luchttemperatuur, oppervlaktetemperatuur én vochtspanning. De Tramex flooring Inspector Kit is de ideale bundeling van instrumenten voor elke vloerprofessional.

Met de Tramex Flooring Inspector Kit heeft u de beschikking over:

  • Betonvochtmeter Tramex CME5
  • Tramex Meters-app voor Android en iOS (telefoon niet inbegrepen).
  • Hygro-i2® relatieve vochtigheidssonde.
  • Tramex Heavy-duty houten pin-sonde
  • Tramex Infrarood-oppervlaktethermometer IRT2.
  • Telescoopstok voor betonvochtmeter Tramex CME5

Wilt u meer weten over de Tramex Flooring Inspector Kit? Klik dan op de afbeelding!


Bent u op zoek naar een modulaire oplossing voor het uitvoeren van statische en dynamische testen op proefstukken van wisselende afmetingen? Met de Form + Test testportalen beschikt u over een systeem dat volledig naar uw wensen is te configureren. Zo ontwerpt u zelf eenvoudig een compleet modulair testportaal dat naadloos aansluit op uw onderzoek. Zelfs het testen op draaimoment is geen probleem.

Universele testopstellingen van Form + test zijn beschikbaar in talloze varianten met diverse afmetingen en meetbereiken. Daarnaast is de montage van meerdere cilinders mogelijk. Newa kan bovendien de Form + Test testportalen leveren inclusief hydraulische benodigdheden, accessoires en software.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de Form + Test testportalen? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.


Ultrasoon scanner Proceq Pundit PD8050

Maak kennis met `s werelds lichtste draadloze ultrasoon scanner voorzien van augmented reality en AI-mogelijkheden: de Proceq PD8050! Eén enkel apparaat dat de kracht van de Pundit 200 PE, Pundit 250 Array en de Proceq PD8000 combineert.

Ervaar verbeterde draadloze pulse echo ultrasoon inspecties van betonconstructies in 2D, heatmapping en 3D-beeldvorming met een zeer hoge resolutie. De Proceq PD8050 is de intelligentste pulse echo ultrasoon scanner voor non-destructief betononderzoek op de markt. Waar een betonradar stopt, gaat u met de Proceq Pundit PD8050 verder met het verzamelen van constructiedata!

Met de voortdurend evoluerende software in de Pundit Array app voorzien van AI en AR, realtime feedback van de transducer, directe datavisualisatie en het eenvoudig aanmaken van rapportages is de Proceq PD8050 een uitblinker in efficiëntie en gebruiksgemak.

Wilt u meer weten over het verzamelen van constructiedata met de Proceq PD8050? Klik dan op de afbeelding!


Form + Test universele test machines type EM

Bent u op zoek naar kwalitatieve en universele druk- en trekbank voor het uitvoeren van veeleisende statische en quasi-statische materiaaltesten? Dit zijn de Form + Test universele beproevingsmachines type EM, ideaal voor materiaaltests in onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitscontrole.

Deze computergestuurde druk- en trekbank beschikt over een flexibele configuratie. Dit maakt het eenvoudig om met standaard kleminrichtingen en testopstellingen destructief en non-destructief onderzoek aan bijvoorbeeld metalen, elastomeren en composieten uit te voeren.

De Form + Test universele beproevingsmachines type EM zijn leverbaar met een maximale kracht van 5 kN tot 1.200 kN en voldoen uiteraard aan de eisen gesteld voor nauwkeurigheidsklasse 1 volgens ISO 7500-1. Het uitvoeren van trek-, druk- en buigtesten is afhankelijk van accessoires.

Wilt u meer weten over de Form + Test universele beproevingsmachines type EM? Klik dan op de afbeelding!


Proceq Pundit Array app - versie 5.0

De nieuwe 5.0 versie van de Pundit Array app is nu beschikbaar in de App Store. Download hem nu via deze link. Een update voor `s werelds meest gebruiksvriendelijke, intuïtieve en krachtige pulse echo ultrasoon-instrument voor non-destructieve betoninspectie.

Met deze nieuwe versie krijgt u de beschikking over een verbeterde nauwkeurigheid en beeldkwaliteit. Maar dat is niet alles. Want met de 5.0 update van de Pundit Array app heeft u nu volledige controle over de gebruikte frequentie, het voltage en de maximale zendtijd. Ook voor de nieuwe Pundit PD8050. 

Meer weten over de Pundit Array app of non destructief betononderzoek met ultrasoon apparatuur? Klik dan op deze link!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS