newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
  Materiaalbeproeving
    Computergestuurde druk- en trekbank - statisch
         Form + Test EM 10
         Form + Test EM 50
         Form + Test EM 100 S
         Form + Test EM 100-4 S
         Form + Test EM 200
         Form + Test EM 400
      Computergestuurde trekbanken - statisch
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Stroefheid
    Verhuur - Non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Form + Test EM 100 S


Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Computergestuurde trekbank Form + Test EM 100

Met de Form + Test universele beproevingsmachine type EM beschikt u over een serie beproevingsmachines geschikt voor een breed scala aan materiaaltesten met g een maximale kracht van 5 kN tot 1.200 kN.

Dankzij het modulair ontwerp van de Form + Test universele beproevingsmachine type EM kunt u aan de slag met trek-, druk- en buigtesten en universele materiaaltesten met zeer uiteenlopende testvereisten. De Form + Test universele beproevingsmachine type EM beschikt namelijk over een uitgebreid assortiment aan accessoires, bestaande uit kleminrichtingen in diverse uitvoeringen en testopstellingen geschikt voor uw type materiaaltest.

De Form + Test universele beproevingsmachine type EM in het kort:

  • Maximale kracht: 5 kN – 1.200 kN.
  • Geschikt voor veeleisende statische en quasi-statische materiaaltests in onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitscontrole.
  • Eenvoudig uit te voeren met standaard kleminrichtingen en testopstellingen voor destructief en niet-destructieve onderzoek aan bijvoorbeeld metalen, elastomeren en composieten.
  • Trek-, druk- en buigtest kan worden uitgevoerd afhankelijk van accessoires
  • Flexibele configuratie
  • Nauwkeurigheid: klasse 1 (optioneel 0,5) volgens DIN EN ISO 7500-1: ASTM E4

Configuratie:

Frame: modern ontwerp rekening houdend met de ergonomische behoeften van de gebruiker; zeer stijf 2-koloms testframe voor een veelzijdigheid aan tests.
Aandrijving: krachtige, onderhoudsvrije, digitaal gestuurde elektromechanische aandrijving; voorgespannen kogelomloop spindels, spelingvrij
Handwiel: voor het handmatig verstellen van de proefruimte – verplaatsingssnelheid is traploos instelbaar
Krachtmeting: digitale loadcell voor trek- en drukkrachten - optioneel gemonteerd op de zuigerstang of op de grondplaatDownload hier de brochure computergestuurde trekbank Form + Test EM 10! (PDF) 

NIEUWS

Zuidelijke Betonreparatiemiddag

Op donderdagmiddag 30 maart organiseert het BetonOnderhoudsPlatform de Zuidelijke Betonreparatiemiddag in de LocHal in Tilburg.

Interesse? Klik op de afbeelding voor meer informatie!


Demonstratie model Proceq GP8000 betonradar beschikbaar voor verkoop

Naar aanleiding van het vervangen van Newa`s demonstratie apparatuur heeft Newa één demonstratie model van Proceq GP8000 betonradar beschikbaar voor verkoop.

Het demonstratiemodel van de Proceq GP8000 betonradar komt uit bouwjaar 2018 en is door Newa sindsdien ingezet voor demonstraties en testen.

Neem voor meer informatie en een aanbod van deze gebruikte betonradar contact op met Newa!


Grondradar demodag

Op dinsdag 29 november organiseren Newa en Screening Eagle Technologies een grondradar demodag. Tijdens de grondradar demodag bieden we u de kans om een grondradar met revolutionaire technologie te ervaren die u ongekende mogelijkheden biedt om efficiënt geofysisch onderzoek uit te voeren en een ondergrond of ondergrondse objecten om te zetten naar digitale beelden.

We bieden u uitgebreid de mogelijkheid om de Screening Eagle GS8000 Pro met de unieke SFCW-technologie in de praktijk te testen en alle mogelijkheden te zien die het systeem voor uw toepassing kan bieden!

Wanneer: dinsdag 29 november 2022 van 09:00 – 13:30 uur

Waar: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist

Deelnemen? Meer informatie en een mogelijkheid tot registreren kunt u vinden door te klikken op de afbeelding.

We ontmoeten je graag op dinsdag 29 november!


Dekkingsmeter PM8000 Pro beschikbaar voor tests & demonstraties op locatie!

Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies, Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies? Schrijf u dan in via deze link!


Nieuw: Dekkingsmeter PM8000 Pro

Maak kennis met dekkingsmeter PM8000 Pro, de nieuwste toevoeging van Screening Eagle Technologies aan de lijn met producten voor het inwinnen, analyseren en visualiseren van constructiedata. Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies tijdens de PM8000 demo days? Schrijf u dan in via deze link!

Op 27 september om 09:00 uur en op 29 september om 17:00 uur organiseert Screening Eagle Technologies webinars waarin dekkingsmeter PM8000 Pro wordt geïntroduceerd. Inschrijven kan via deze link.


 
 
  © 2023 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS