NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
  Vochtmeters
      Betonvochtmeter Tramex CME5
      Betonvochtmeter Tramex CMEX5
      Betonvochtmeter Tramex CMEX5 - EZ kit
      Tramex CCTK - set voor het meten en registreren van klimaatparameters bij oppervlaktebehandeling
    Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit
      Carbide vochtmeter/CM apparaat
      Dauwpuntmeter Dewcheck 4
      Luchtvocht en temperatuur datalogger Tramex Feedback
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Tramex CCIK - Concrete Coatings Inspector Kit

De Tramex CCIK (Concrete Coatings Inspector Kit) is een complete set voor het inspecteren van betonnen ondergronden op contactvocht, luchtvocht, luchttemperatuur én oppervlaktetemperatuur.
Daarnaast heeft u met de Tramex CCIK alle instrumenten in handen voor het monitoren van cruciale informatie op het moment van aanbrengen van een coating. De set bestaat namelijk uit:

  • Betonvochtmeter Tramex CMEX5
  • De Tramex meters iOS en Android app
  • Infrarood oppervlaktethermometer IRT2
  • Telescoopstok voor de Tramex CMEX5 betonvochtmeter

Download hier de brochure van de Tramex Concrete Coatings Inspector Kit (PDF)
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Met betonvochtmeter Tramex CMEX5 beschikt u over een non-destructieve digitale vochtmeter, ideaal voor het bepalen van vocht in betonnen vloeren en constructies. Met de Tramex CMEX5 bepaalt u op directe en nauwkeurige wijze het vochtgehalte van uw betonnen ondergrond door de elektrische impedantie te meten welke wordt omgezet naar een percentage restvocht op basis van een gravimetrische analyse.

Specificaties betonvochtmeter Tramex CMEX5

Afmetingen: 180 x 85 x 40 mm
Gewicht: 357 gram
Batterij: 2 x AA
Display: Digitaal
Diepte penetratie in beton:

 ± 20 mm (afhankelijk van % restvocht)

Meetbereik betonvochtmeter Tramex CMEX5

Vochtgehalte voor beton:  0 – 6,9 %
Vergelijkende schaal voor anhydriet: 0 - 12
CM Equivalent anhydriet/ beton: 0-2,7 / 0- 4,3
Referentieschaal: 0 - 100
Relatieve vochtigheid: 0-99% (met optionele Hygro-i2 ®-sonde)
Vochtigheidsnauwkeurigheid:

0% - 99%RH +/- 2% @ 25°C/ 77°F
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Eveneens in de Tramex CCIK vindt u de infrarood oppervlaktethermometer IRT2. Dit is een handige draagbare en contactloze infraroodthermometer met dubbele laser en een meetafstand van 12:1 ratio en is voorzien van instelbare geluidsmeldingen én visuele meldingen voor het hoogte/laagte instelpunt. De infrarood oppervlaktethermometer IRT2 is ideaal voor het meten van oppervlaktes en het bepalen van temperaturen binnen het bereik van -50 °C tot 650 °C. Daarnaast beschikt de IRT2 over een nauwkeurigheid van ongeveer 1 tot 1,5% en een snelle reactietijd van 0,15 seconde.

Specificaties Tramex IRT2

Temperatuurbereik: -50 tot 650 ºC
Verhouding afstand tot meetpunt: D:S = 12:1
Nauwkeurigheid voor het aannemen van doel en omgevingstemperatuur van 23 tot 25 ºC:

-50 ~ 20 ºC ± 2,5 ºC -

20 ° C ~ 300 ° C ± 1,0% ± 1,0 ° C

300 ° C ~ 650 ° C ± 1,5%

Emissiviteit: Digitaal instelbaar van 0,10 tot 1,0
Voeding: 9V-batterij, NEDA 1604A of IEC 6LR61, of gelijkwaardig.Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Met de Tramex Meters app creëert u in een handomdraai een directe synchronisatie tussen uw meetinstrument en de Tramex meters app op uw iOS of Android apparaat. Zo kunt u realtime uw metingen aflezen. Daarnaast kunt u erg eenvoudig uw meetwaarden verrijken met foto’s, geo-tags, aanpasbare interactieve grafieken, spreadsheets en rapportages. Uw data delen? Dankzij de uitgebreide exportfuncties doet u dit op elk moment en op elke locatie via bijvoorbeeld via e-mail, WhatsApp of Airdrop.

Specificaties set - Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit

Afmetingen: 43,5 cm x 36 cm x 14 cm
Voeding: 2 x AA-batterijen, 1 x 9 volt PP3-batterij
Gewicht: 3,1 kg (6,8 lbs)


 

NIEUWS

Ultrasoon onderzoek bij hoge temperaturen

Ultrasoon onderzoek uitvoeren bij hoge temperaturen kan een flinke uitdaging zijn. U heeft vaak te maken met potentieel gevaarlijke en oncomfortabele werkomstandigheden en tijdsdruk doordat ultrasoon tasters een beperkte tijd inzetbaar zijn.

Met de huidige beschikbare instrumenten is de workflow voor het uitvoeren van uw onderzoek vaak onnodig complex en inefficiënt. Benieuwd hoe u dit kunt veranderen?

Met de Proceq UT8000 Flaw detector verzekert u zich van een snellere, betrouwbaardere en efficiëntere werkwijze voor ultrasoon onderzoek bij hoge temperaturen. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Nieuwe levering!

Van Wijk Beton- en Waterbouw Nieuwegein B.V heeft drie kwalitatieve instrumenten aangeschaft bij Newa. Wilt u weten welke? Klik dan op de afbeelding!


Screening Eagle Workspace

Wilt u alle inspectiedata van uw betonradars, betonproefhamers en andere inspectieapparatuur op één plaats verzamelen en altijd toegankelijk hebben? Dan is Screening Eagle Workspace de oplossing!

Screening Eagle Workspace is het online samenwerk & data management platform voor al uw inspectiedata van alle Screening Eagle-apps. Met Workspace zorgt u dat uw data altijd en overal toegankelijk is vanaf één veilige plek. Werk samen, open en deel al uw inspectiegegevens op zeer efficiënte wijze.

Elke Screening Eagle-gebruiker kan met Workspace overal en altijd samenwerken vanuit één gebruiksvriendelijk online dashboard, inspectiegegevens beheren en delen, door simpelweg in te loggen met een Screening Eagle-ID. Workspace is de ideale aanvulling op alle Screening Eagle-apps.

Wilt u meer weten over Workspace van Screening Eagle? Klik dan op de afbeelding of neem contact op voor meer informatie.


Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit

Bent u op zoek naar een complete set voor het inspecteren van betonnen ondergronden op contactvocht, luchtvocht, luchttemperatuur én oppervlaktetemperatuur? Met de Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit krijgt u de beschikking over alle benodigde instrumenten voor het zorgvuldig uitvoeren van uw werkzaamheden, namelijk:

  • Betonvochtmeter Tramex CMEX5
  • De Tramex meters iOS en Android app
  • Infrarood oppervlaktethermometer IRT2
  • Telescoopstok voor de Tramex CMEX5 betonvochtmeter

De betonvochtmeter Tramex CMEX5 is een non-destructieve digitale vochtmeter, ideaal voor het direct bepalen van vocht in betonnen vloeren en constructies Met de meegeleverde infrarood oppervlaktethermometer IRT2 beschikt u over een handige draagbare en contactloze infraroodthermometer met dubbele laser. Zeer nauwkeurig en voorzien van een snelle reactietijd.

En met de Tramex Meters app creëert u in een handomdraai een directe synchronisatie tussen uw meetinstrument en de Tramex meters app op uw iOS of Android apparaat. Ideaal om uw meetwaarden verrijken met foto’s, geo-tags, aanpasbare interactieve grafieken, spreadsheets en rapportages of data eenvoudig te delen.

Meer weten over de Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit? Klik dan op de afbeelding!


Geodata direct in Google Earth met de Proceq GS8000 grondradar

Update! De Proceq GPR Subsurface-app is verbeterd en verhoogt nu razendsnel de efficiëntie van uw werkzaamheden. In enkele seconden kunt u uw grondradarmeting van een Proceq GS8000 inclusief locatiegegevens, tags en markeringen omzetten naar KML-formaat van Cloud naar Google Earth. Dit alles in slechts een paar klikken!

Met de Proceq GPR Subsurface-app exporteert en deelt u gegevens snel en eenvoudig via de cloud. Daarnaast is ook het meten via de app nog eenvoudiger geworden. Kies welke lijn binnen een grid u wilt meten en bepaal eenvoudig de richting. Zo zijn fysieke obstakels nooit meer een probleem.

Download nu geheel kosteloos de laatste versie van de Proceq GPR Subsurface-app in de App Store en ontdek welke mogelijkheden deze unieke GPR-app en de Proceq GS8000 grondradar u kan bieden!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS