NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
  Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
      Rolhardheidsmeter - Proceq Equotip 550 Leeb U
      Rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt
    Rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Met de Proceq RQ8000 heeft u de beschikking over een volautomatische rolhardheidsprofielmeter, ideaal om zelfs de kleinste defecten te detecteren met een ongeëvenaarde meetprecisie en snelheid. De Proceq RQ8000 is een doorontwikkeling van de Tapio RQP v2.0 en is geschikt voor zelfs de meest delicate en complexe materialen zoals papier, film en folie. Deze rolhardheidsprofielmeter meet zowel de rolhardheid en de wikkelspanning als het rolhardheidsprofiel van uw materiaal.
Directe besparing

De Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter helpt u bij het vinden van rolfouten zoals zachte randen, touwmarkeringen, kreukels en bagginess en beschikt over een volledig geautomatiseerde meetprocedure waardoor u profiteert van een optimale gebruikerservaring. De Proceq RQ8000 levert daarnaast altijd consistente resultaten en helpt u niet alleen om procesproblemen te voorkomen, maar ook om op aanzienlijk efficiëntere wijze uw metingen uit te voeren. Procesproblemen voorkomt u door vroege en snelle opsporing van kleine rolfouten. Zo voorkomt u een machinestilstand, bespaart u op grondstoffen en mankracht.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Eenvoudig en nauwkeurig

Een ongeëvenaarde herhaalbaarheid, zelfs bij hoge meetsnelheid en van rand tot rand. Dat is de Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter. Zet u de Proceq RQ8000 in met meerdere gebruikers? Zij zullen altijd bijzonder snel dezelfde resultaten behalen dankzij meetsnelheden tot 50 cm/s. De terugslaghamer in de Proceq RQ8000 maakt 30 impacts per seconde waarvan ieder terugslag met een resolutie van 100.000 Hz wordt gemonitord om een ultrahoge meetnauwkeurigheid te garanderen. Met de Proceq RQ8000 beschikt u over een rolhardheidsprofielmeter welke in productie de kleinste roldefecten en zelfs wikkelspanning van een rol meet.
Technische informatie rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000

Firmware:

Toont verschillende parameters ten opzichte van de rolbreedte, zoals: vertraging voor en na een impact, rolpenetratie en snelheidsverhouding.
Instellen van een onder- en bovengrens
Weergave van statistieken
De ingebouwde camera leest eenvoudige verschillende QR- en barcodes
Automatisch beheer van rol data op basis van QR of barcode

Pc-software: RQPv.2.0, geschikt voor Windows® PC’s & tablets

Beeldscherm:

Extern - kan via Bluetooth® 2.0 verbinding maken met tablets en pc`s
Geheugen: SD-kaart met capaciteit > 2.000.000 metingen
Aansluitingen: USB A-B, Secure Digital (SD)/ Bluetooth® 2.0


 

NIEUWS


Tramex flooring installer tech kit

U wilt een overlaging op een betonvloer aanbrengen en de condities meten en monitoren? Kies dan voor de Tramex Flooring Installer Tech Kit!

Een compacte en veelzijdige set voor het meten van contactvocht, luchtvocht én temperatuur van betonvloeren. Door de samenstelling van de Tramex FTK beschikt u over alle benodigde apparatuur die uiteraard naadloos met elkaar samenwerken en logt u eenvoudig de verwerkingsomstandigheden. Zelfs tijdens uw werkzaamheden. 

Met de Tramex FTK heeft u de beschikking over:

  • Tramex CME5 vochtmeter met telescoopstok
  • Tramex Ambient Feedback Datalogger - DL-RHTX.
  • Tramex Meters-app voor Android en iOS (telefoon niet inbegrepen).
  • Tramex-contacttemperatuursonde

Meer informatie over de Tramex flooring installer tech kit? Klik dan op de afbeelding!


Versie 5.0 van de Proceq GPR Live app is nu beschikbaar in de App Store!

De nieuwste versie van de Proceq GPR Live app maakt het mogelijk om met een Proceq GP betonradar oppervlakken tot 100 m2 te scannen en uw verzamelde data direct toegankelijk te maken in Workspace. Op deze manier kunt u eenvoudig online uw gegevens beheren en delen op elke locatie en op elk moment.

Zowel Screening Eagle Workspace als de 5.0 versie van de Proceq GPR Live app zijn direct en zonder extra kosten beschikbaar voor gebruikers van een Proceq GP betonradar. Deze volgende uitbreiding voor gebruikers van een Proceq betonradar maakt eens te meer duidelijk dat bij een goede betonradar de waarde zit in de continue doorontwikkeling van software en niet in de eenmalig aangeschafte antenne. In de afbeelding ziet u de ontwikkeling van de Proceq GPR Live app sinds 2017 en we beloven u dat de ontwikkeling nog niet ten einde is!

Wilt u weten hoe Screening Eagle Workspace of een betonradar van Proceq voor u van meerwaarde kan zijn? Kijk op www.newa.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.


Ultrasoon onderzoek bij hoge temperaturen

Ultrasoon onderzoek uitvoeren bij hoge temperaturen kan een flinke uitdaging zijn. U heeft vaak te maken met potentieel gevaarlijke en oncomfortabele werkomstandigheden en tijdsdruk doordat ultrasoon tasters een beperkte tijd inzetbaar zijn.

Met de huidige beschikbare instrumenten is de workflow voor het uitvoeren van uw onderzoek vaak onnodig complex en inefficiënt. Benieuwd hoe u dit kunt veranderen?

Met de Proceq UT8000 Flaw detector verzekert u zich van een snellere, betrouwbaardere en efficiëntere werkwijze voor ultrasoon onderzoek bij hoge temperaturen. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Nieuwe levering!

Van Wijk Beton- en Waterbouw Nieuwegein B.V heeft drie kwalitatieve instrumenten aangeschaft bij Newa. Wilt u weten welke? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS