NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
  Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
      Rolhardheidsmeter - Proceq Equotip 550 Leeb U
      Rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt
    Rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Stroefheid
    Verhuur - Non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Met de Proceq RQ8000 heeft u de beschikking over een volautomatische rolhardheidsprofielmeter, ideaal om zelfs de kleinste defecten te detecteren met een ongeëvenaarde meetprecisie en snelheid. De Proceq RQ8000 is een doorontwikkeling van de Tapio RQP v2.0 en is geschikt voor zelfs de meest delicate en complexe materialen zoals papier, film en folie. Deze rolhardheidsprofielmeter meet zowel de rolhardheid en de wikkelspanning als het rolhardheidsprofiel van uw materiaal.
Directe besparing

De Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter helpt u bij het vinden van rolfouten zoals zachte randen, touwmarkeringen, kreukels en bagginess en beschikt over een volledig geautomatiseerde meetprocedure waardoor u profiteert van een optimale gebruikerservaring. De Proceq RQ8000 levert daarnaast altijd consistente resultaten en helpt u niet alleen om procesproblemen te voorkomen, maar ook om op aanzienlijk efficiëntere wijze uw metingen uit te voeren. Procesproblemen voorkomt u door vroege en snelle opsporing van kleine rolfouten. Zo voorkomt u een machinestilstand, bespaart u op grondstoffen en mankracht.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Eenvoudig en nauwkeurig

Een ongeëvenaarde herhaalbaarheid, zelfs bij hoge meetsnelheid en van rand tot rand. Dat is de Proceq RQ8000 rolhardheidsprofielmeter. Zet u de Proceq RQ8000 in met meerdere gebruikers? Zij zullen altijd bijzonder snel dezelfde resultaten behalen dankzij meetsnelheden tot 50 cm/s. De terugslaghamer in de Proceq RQ8000 maakt 30 impacts per seconde waarvan ieder terugslag met een resolutie van 100.000 Hz wordt gemonitord om een ultrahoge meetnauwkeurigheid te garanderen. Met de Proceq RQ8000 beschikt u over een rolhardheidsprofielmeter welke in productie de kleinste roldefecten en zelfs wikkelspanning van een rol meet.
Technische informatie rolhardheidsprofielmeter Proceq RQ8000

Firmware:

Toont verschillende parameters ten opzichte van de rolbreedte, zoals: vertraging voor en na een impact, rolpenetratie en snelheidsverhouding.
Instellen van een onder- en bovengrens
Weergave van statistieken
De ingebouwde camera leest eenvoudige verschillende QR- en barcodes
Automatisch beheer van rol data op basis van QR of barcode

Pc-software: RQPv.2.0, geschikt voor Windows® PC’s & tablets

Beeldscherm:

Extern - kan via Bluetooth® 2.0 verbinding maken met tablets en pc`s
Geheugen: SD-kaart met capaciteit > 2.000.000 metingen
Aansluitingen: USB A-B, Secure Digital (SD)/ Bluetooth® 2.0


 

NIEUWS

15e Noordelijke Betonreparatiemiddag

Wim Jansen, Betononderhoudspaviljoen & Jansen Event-Sportmanagement bedankt voor de organisatie van de 15e Noordelijke Betonreparatiemiddag in chateauhotel De Havixhorst in De Wijk! Het was een mooie dag met een hoge opkomst en interessante lezingen. 

Namens Newa heeft Ivo Verheijen inleiding verzorgd over betonradar als gereedschap voor het inwinnen van hoogwaardige constructiedata.


1e Proceq GP8100 betonradar in Nederland voor Nebest

Met de Proceq GP8100 betonradar beschikt Nebest, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement in de infrastructuur, over een zeer productieve en draagbare betonradar die uitblinkt in een grote scanbreedte, hoge scansnelheid en een uitmuntende scandiepte.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Wilt u de stroefheid van een rijbaan, een wegmarkering of een voetpad meten maar heeft u of geen beschikking over een SKM/SWF stroefheidsmeting of is uw situatie niet toegankelijk voor een SKM/SWF stroefheidsmeting en is een SRT-meting te arbeidsintensief?

Maak dan kennis met de T2go: een stroefheidsmeter, ontwikkeld door SARSYS-ASFT. Deze eenvoudige stroefheidsmeter bepaalt snel en nauwkeurig de stroefheid in µ, op droge én verontreinigde ondergronden!

Dankzij het compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp is de T2go stroefheidsmeter de oplossing voor stroefheidsmetingen in µ. Volledig geautomatiseerd verzamelt u onder meer stroefheidsgegevens, lucht- en grondtemperatuur, luchtvochtigheid en de GPS-positie van start- en stoppunten.

Meer weten over de T2go stroefheidsmeter? Klik dan op de afbeelding.


Maak kennis met GPR Insights!

GPR Insights is de nieuwe standaard voor een innovatieve en toegankelijke grondradar-data analyse. Uw ingewonnen grondradar-data wordt snel en eenvoudig omgezet naar een duidelijke rapportage voor uw opdrachtgever. Verhoog direct de efficiëntie van uw onderzoek, deel en ontvang veilig data en werk eenvoudig samen met leden van uw team!

Met GPR Insights van Screening Eagle Technologies beschikt u over een zeer innovatieve web-app voor het analyseren van uw data. Inclusief 2D- en 3D-visualisatie van uw data. Met GPR Insights ziet u al resultaat in minder dan 60 seconden! Daarnaast is de web-app compatible met grondradar-data van alle merken en soorten grondradars.

Wilt u GPR Insights 30 dagen gratis proberen? Neem dan contact op met Newa!


Nieuwe versie van de Proceq GS app!

Ervaar de ongeëvenaarde mogelijkheden van de nieuwe GS 2-app voor de Proceq GS8000 grondradar! Ongeacht de omstandigheden maakt de GS 2-app het mogelijk om zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk de ondergrond van een locatie in beeld te brengen.

Het enige wat u hoeft te doen is te lopen met de Proceq GS8000 grondradar in combinatie met de GS 2-app. Bochten of obstakels vormen geen enkele belemmering. Uw verzamelde data van de ondergrond wordt prachtig weergegeven in realtime en volledig voorzien van de juiste geo-informatie.

Met de GS 2-app en de Proceq GS8000 grondradar staat u aan het begin van een revolutie. Het in kaart brengen van de ondergrond zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze uitmuntende flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Wilt u meer weten over de GS 2-app? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2022 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS