NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
  Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
      Rolhardheidsmeter - Proceq Equotip 550 Leeb U
    Rolhardheidsmeter – Proceq PaperSchmidt
      Rolhardheidsprofielmeter – Proceq RQ8000
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Rolhardheidsmeter – Proceq PaperSchmidt

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Het bepalen van rolhardheden in de papier- en kunststofindustrie is een beproefde methode om kosten te besparen en misproductie te beperken en te voorkomen. De Proceq PaperSchmidt is een kwalitatieve en betrouwbare rolhardheidsmeter om u professioneel te ondersteunen bij het bepalen of een rol van goede of slechte kwaliteit is. De Proceq PaperSchmidt is tevens de eerste terugslaghamer ontworpen voor deze specifieke industrie.

Nieuw meetprincipe
De Proceq PaperSchmidt dankt haar betrouwbaarheid aan het toepassen van een nieuw meetprincipe. Deze rolhardheidsmeter bepaalt namelijk de terugslagsnelheid en niet de terugslagenergie. Dit heeft als groot voordeel dat er een hogere nauwkeurigheid waarneembaar is, maar ook dat de Proceq PaperSchmidt zeer onderhoudsarm is. Tel hierbij op dat dit instrument eenvoudig in het gebruik is en het is geen verrassing dat de Proceq PaperSchmidt haar concurrentie moeiteloos voorbijstreeft.

De Proceq PaperSchmidt maakt gebruik van een slim design en een overzichtelijke interface. Zo heeft u altijd zicht op de hardheid, het hardheidsprofiel, limieten en profiteert u van automatische dataopslag. En wanneer u de Proceq PaperSchmidt koppelt aan de meegeleverde Paperlink software wordt de rolhardheidsmeter nóg veelzijdiger.

Aan de slag met uw data
De meegeleverde Paperlink software voor Windows verhoogt de efficiëntie van uw werkzaamheden direct. Zo kunt u met de software eenvoudig de data van uw metingen downloaden, presenteren en bewerken. Alles op een intuïtieve en overzichtelijke manier. Ideaal om bijvoorbeeld batch metingen te verrichten of snel en eenvoudig rolprofielen te testen. Uw vergaarde data is eveneens te gebruiken met third party applicaties.

Download hier de brochure van rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt! (PDF)
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Technische gegevens rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt

Slagenergie 0,735 Nm
Gewicht interne hamer 115 gram
Energie slagveer 0,262 N/mm
Uitrekking veer 75 mm
Afmeting behuizing 55 x 55 x 250 mm
Afmeting zichtbaar gedeelte zuiger 94 x ø15 mm
Gewicht 570 gram
Geheugen

Afhankelijk van lengte testseries
Voorbeeld 1 - 401 series met 10 waardes per serie
Voorbeeld 2 - 246 series met 20 waardes per serie

Scherm 17 x 71 pixel
Stroomgebruik ~13 mA tijdens metingen, ~4 mA tijdens set-up en review, ~0.02 mA in standby
Batterijduur >5000 enkele metingen
Oplader USB type B (5 V, 100 mA)
Batterijgrootte ~150 mAh
Temperatuur bij gebruik 0 to 50 °C
Temperatuur bij opslag -10 to 70 °C
IP-classificatie IP54Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Beoordeling brugconstructie zonder documenten, tekeningen, berekeningen, specificaties?

Onze gewaardeerde klant IV-infra uit Papendrecht stond onlangs voor een indrukwekkende uitdaging. Hoe maak je een nauwkeurige beoordeling van een brugconstructie zonder dat er documenten, tekeningen, berekeningen, specificaties of materiaalkwaliteit bij komen kijken?

In onderstaand artikel krijgt u gedetailleerd te zien hoe dit is gelukt met behulp van de door Newa geleverde Proceq GP8000 betonradar. Een imposant inkijkje in de kracht en efficiëntie van deze uiterst nauwkeurige Stepped Frequency Continuous Wave (SFCW) betonradar van Screening Eagle Technologies.

Klik hier voor de link naar artikel!

Wilt u meer informatie over de betonradars van Proceq? Klik dan op deze link!


Richtlijn “Toepassing van beton bij in de grond gevormde funderingspalen en wanden”

Onlangs heeft de NVAF (Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken) en het Betonhuis namens de leveranciers van betonmortel gezamenlijk de richtlijn “Toepassing van beton bij in de grond gevormde funderingspalen en wanden” opgesteld en gepubliceerd.

Bent u klaar voor het professioneel en nauwkeurig bepalen van de eigenschappen betonmortel bij een ingangscontrole? Newa is uw gespecialiseerd partner voor al uw apparatuur en benodigdheden voor de controle van betonmortel voorafgaande aan de toepassing bij in de grond gevormde funderingspalen en wanden!

Wilt u meer weten over ons assortiment of het controleren en bepalen van in de grond gevormde funderingselementen? Klik dan op de afbeelding of neem vrijblijvend contact op met Newa voor meer informatie.


KINT congres 2021

Op 10 november neemt Newa deel aan het KINT congres 2021 in Raamsdonksveer. Dit evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Kwaliteitstoezicht, Inspectie en Niet-Destructieve Techniek. Het congres staat deze jaargang volledig in het teken van Kwaliteitstoezicht Inspectie en Niet-Destructieve Techniek.

Meer informatie? Klik op de afbeelding!


Wilt u bepalen welke belasting uw verpakking, gestapelde verpakkingen en compleet verpakte pallets aankunnen?

Dat kan probleemloos met de Form + Test EM 100-4 S, een elektromechanische beproevingsmachine om drukproeven op verpakkingen uit te voeren. Zo bepaalt u eenvoudig de belasting van uw verpakking, van één doosje tot een compleet verpakte pallet!

De Form + Test EM 100-4 S is modulair uitvoerbaar en hierdoor volledig naar uw wensen te configureren. Daarnaast voert de Form + Test EM 100-4 S uw proeven uit met een zeer hoge nauwkeurigheid. Bovendien beschikt deze machine over een uitstekende reproduceerbaarheid dankzij de DIGIMAXX ® C-30 controller en is leverbaar in diverse afmetingen en krachten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van de Form + Test EM 100-4 S.


Het onderzoeken van de corrosie activiteit van wapeningsstaal in een betonconstructie was nog nooit zo eenvoudig!

Met de Proceq Profometer corrosion heeft u nu de beschikking over een gebruiksvriendelijk en efficiënt instrument voor het lokaliseren van wapeningscorrosie dat volledig naar uw wensen is uit te breiden.

Deze Proceq Profometer corrosion is uitgerust met een staaf electrode voor het nauwkeurig opsporen van corrosie. Maar waarom stoppen bij deze basisuitrusting? Complementeer uw Proceq Profometer corrosion met de unieke 1-wiel en 4-wiel elektrodes. Het voordeel? U bespaart direct veel tijd bij het uitvoeren van elektrische potentiaalmetingen van grote oppervlaktes!

Of upgrade uw meegeleverde touchscreen unit naar een volwaardige dekkingsmeter voor gecombineerde onderzoeksmogelijkheden. Daarnaast wordt het verwerken en analyseren van uw data met deze potentiaalmeter zeer eenvoudig dankzij de intuïtieve interface.

Het maakt de Proceq Profometer 6 de ideale alles in één oplossing voor uw dekkingsmetingen en corrosieanalyse! 

Meer weten over de Proceq Profometer corrosion? Klik op de afbeelding of neem vrijblijvend contact met ons op!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS