NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
  Non-destructief onderzoek - Metaal
      Hardheidsmeter - Leeb rebound
      Hardheidsmeter - portable Rockwell
    Hardheidsmeter - UCI
         Proceq Equotip Live UCI
         Proceq Equotip 540 UCI
         Proceq Equotip 550 UCI
      Ultrasoon
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Proceq Equotip 540 UCI

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Hardheidsmeter Proceq Equotip 540 UCI

Eenvoudig op locatie de hardheid van metalen meten zonder de behoefte aan een uitgebreide rapportage? Met de Proceq Equotip 540 UCI beschikt u over een professionele draagbare hardheidsmeter met een robuust touchscreen. Speciaal ontworpen voor een uitstekende gebruikerservaring en nauwkeurige meetresultaten. Een essentieel instrument om het uitvoeren van hardheidsmetingen eenvoudig te maken.

De Proceq Equotip 540 UCI beschikt over een basisversie van de Equotip 5 software voor het uitvoeren van hardheidsmetingen, maar zonder de uitgebreide rapportagefuncties die u op de Proceq Equotip 550 aantreft. Ook wordt de Proceq Equotip 540 UCI geleverd met basisaccessoires zodat u beschikt over een instrument met een uitstekende nauwkeurigheid, maar voor een scherpe prijs.

De Proceq Equotip 540 UCI HV1-10 is bedoeld voor fijnkorrelige materialen en warmte behandelde oppervlakken. Een ideale hardheidsmeter voor veeleisende omgevingen.

Download hier een overzicht van de verschillen tussen de Proceq Equotip 540 UCI en de Proceq Equotip 550 UCI! (PDF)
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Specificaties Proceq Equotip 540 UCI

Metingen: HV (UCI)
Beschikbare conversies UCI: HB, HV, HRA, HRB, HRC, HR15N, HR15T, MPA
Beschikbare sonde:

UCI-sonde met instelbare testbelasting tussen HV1 en HV10

Gemiddelde ruwheid Ra (μm/ μinch): 12,5 / 500
Minimale massa proefstuk: 0,3 kg
Minimale wanddikte proefstuk: 5 mmKlik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Technische informatie Proceq Equotip 540 UCI

Firmware

Professionele interface voor hardheidstesten
Standaard pdf-rapport mogelijk
Quick shiftfunctie voor UCI
Uitgeschakelde functies vergeleken met Equotip 550: gegevensexport naar pc via Equotip Link, automatische impactcorrectie voor Leeb, aangepaste conversies (wizard en instellingen), verificaties (wizard en verkenner), wizards, aangepaste rapporten, wachtwoordbeveiliging (een upgrade naar Equotip 550 is altijd mogelijk)

PC-software EquotipLink (alleen voor software-updates)
Display 7 inch robuust kleurentouchscreen (800 x 480 pixels) met dual-core processor
Geheugen Intern 8 GB-flashgeheugen (> 1.000.000 metingen)
Aansluitingen USB
Meetbereik 20 - 2.000 HV
Meetnauwkeurigheid ± 2 % (150 - 950 HV)


 

NIEUWS

Webinar: Ground Penetrating Radar - Een ultiem stuk gereedschap voor betononderzoek en het lokaliseren van objecten in constructies

Ground Penetrating Radar (GPR) is een van de meest gebruikte meettechnieken voor onderzoek aan constructies, voornamelijk vanwege de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. Bij onderzoek aan een betonnen constructie geeft het een duidelijk inzicht in details zoals de geometrie, stratigrafie, wapeningsconfiguratie, en de locatie van andere stalen en kunststof objecten.

Op dinsdag 9 februari om 11:00 uur organiseren Newa en Proceq een webinar over het gebruiken en interpreteren van GPR als meettechniek.

Deelnemen? Klik dan op de afbeelding om je in te schrijven!


Nieuw! De Proceq RQ8000, een volautomatische rolhardheidsprofielmeter

De Proceq RQ8000, een volautomatische rolhardheidsprofielmeter, ideaal om zelfs de kleinste rolfouten zoals zachte randen, touwmarkeringen, kreukels en bagginess te detecteren met een ongeëvenaarde meetprecisie en snelheid. De Proceq RQ8000 is geschikt voor zelfs de meest delicate materialen zoals papier, film en folie.

De Proceq RQ8000 is een doorontwikkeling van de wereldberoemde Tapio RQP v2.0. Dankzij de exclusieve overname van de verkoop- en distributierechten van deze Tapio RQP v2.0 door Proceq brengt het bedrijf van Screening Eagle Technologies de geavanceerde rolhardheidsprofielmeter nu onder een nieuwe naam op de markt.

Met de Proceq RQ8000 profiteert u van een hoge meetsnelheid en een uitstekende nauwkeurigheid. Daarnaast meet u niet alleen de rolhardheid, maar ook de wikkelspanning en het rolhardheidsprofiel van uw rollen. De Proceq RQ8000 is verkrijgbaar bij Newa, klik voor meer informatie op de foto!


Wilt u een schudmaat volgens EN 12350-5 bepalen op een ergonomisch verantwoorde wijze?

Newa biedt de ideale oplossing. Met een speciaal onderstel voor uw schudtafel creëert u eenvoudig een werkhoogte van 80 cm.

Om het reinigen van de schudtafel na het bepalen van de schudmaat eenvoudig te maken is het onderstel zo ontworpen dat een kruiwagen onder de tafel geplaatst kan worden om zo de betonmortel op te vangen. Het onderstel is voorzien van stelpoten voor het waterpas afstellen van de schudtafel.

Meer informatie? Klik op de afbeelding of neem vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit onderstel.


Tramex CMEX5 voor BetonRestore

Wederom kiest een mooi bedrijf voor Newa. Ditmaal heeft BetonRestore de veelzijdige betonvochtmeter Tramex CMEX5 aangeschaft. BetonRestore, uit Gorinchem, is gespecialiseerd in waterdichting en richt zich op bouwkundige renovatie van parkeergarages en is actief in de woningbouw en procesindustrie.

Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Krimp of zwel van de mortel meten?

Maak kennis met de Schleibinger krimpgoot. Het ideale instrument om eenvoudig de lengteverandering van mortels tijdens het verharden te bepalen. Met de Schleibinger krimpgoot kunt direct na het vullen van de mal al starten met meten van de krimp of zwel van de mortel.

De Schleibinger krimpgoot biedt de mogelijkheid om maximaal 10 lengteverandering opnemers aan te sluiten via een digitale datalogger. Zo registreert u direct de gegevens van verschillende lengteveranderingen en slaat deze op als ASCII-tekstbestanden. Dankzij een ingebouwde ethernetverbinding en IP-adres integreert u de Schleibinger krimpgoot eenvoudig met uw netwerk voor het efficiënt delen van uw data.

De Schleibinger krimpgoot is leverbaar voor een proefstukbreedte van 60 x 40 mm voor mortels en een proefstukbreedte van 100 x 60 mm voor betonmortel en is beschikbaar in verschillende lengtes. Wilt u meer weten over deze krimpgoot? Klik dan op de afbeelding!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS