newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Stroefheid
  Verhuur - Non-destructief onderzoek - Beton
      Betonproefhamers
      Betonradars
      BRE Screed tester
      Dekkingsmeters
      Hechtsterkemeter
      Potentiaalmeter
      Ultrasoon onderzoek - conventioneel
    Ultrasoon onderzoek - phased array
      Voeghardheidsmeter
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Ultrasoon onderzoek - phased array


Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Proceq Pundit PD8050

De Proceq Pundit PD8050 combineert de mogelijkheden om defecten in beton te lokaliseren, wanddikte van betonelementen te bepalen en de homogeniteit van beton vast te stellen in één enkel en uiterst licht apparaat.

Waar een betonradar stopt, gaat u met de Proceq Pundit PD8050 verder met het verzamelen van constructiedata! De pulse echo ultrasoon meettechniek van de Proceq Pundit PD8050 en een radarmeting van een Proceq betonradar zijn complementair. Door het verzamelen van constructiedata op basis van een multi-technologie benadering zult u de kwaliteit van uw inspecties naar een hoger niveau tillen. In non-destructief onderzoek is er niet één meettechniek die alles kan, een multi-technologie benadering is de beste methode om nauwkeurig constructiedata te verzamelen.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Op basis van ultrasoon pulse echo metingen bepaalt u met de met de Proceq Pundit PD8050 in een handomdraai uiterst nauwkeurig de homogeniteit van een betonconstructie, de ligging van een voorspankanaal of stelt u vast of een betonconstructie is gedelamineerd. Metingen zijn direct en op locatie beschikbaar in 2D-, 3D-, heatmap- en AR-visualisatiemodi en u profiteert van realtime beeldvorming, gewichtsoptimalisatie en AI-assistentie voor het snel uitvoeren van metingen.

Daarnaast is de Proceq Pundit PD8050 bijzonder licht in gewicht en hierdoor erg handzaam en gebruiksvriendelijk. Sterker nog, de Proceq Pundit PD8050 is `s werelds lichtste draadloze ultrasoon pulse echo scanner met augmented reality en AI-mogelijkheden! Daarnaast blijft de software van de Proceq Pundit PD8050 zich voortdurend ontwikkelen waardoor u altijd beschikt over de nieuwste innovatieve toepassingen om uw werkzaamheden nog efficiënter uit te voeren.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

De met de Proceq PD8050 op locatie verzamelde constructiedata kan direct en op locatie worden bewerkt en worden gevisualiseerd met de unieke Proceq Pundit Live Array app, waarna alle data toegankelijk is via Screening Eagle Workspace.

Workspace is het online datamanagement- en samenwerkplatform voor inspectiedata van alle Screening Eagle-apps. Workspace maakt het voor alle Screening Eagle gebruikers mogelijk om altijd en overal toegang te hebben tot inspectiedata, samen te werken en inspectiedata te beheren. Enkel en alleen door in te loggen met een Screening Eagle ID. Workspace is platformonafhankelijk en geeft u toegang tot uw inspectiedata vanuit elke browser op uw favoriete apparaat en besturingssysteem. 

NIEUWS

Zuidelijke Betonreparatiemiddag

Op donderdagmiddag 30 maart organiseert het BetonOnderhoudsPlatform de Zuidelijke Betonreparatiemiddag in de LocHal in Tilburg.

Interesse? Klik op de afbeelding voor meer informatie!


Demonstratie model Proceq GP8000 betonradar beschikbaar voor verkoop

Naar aanleiding van het vervangen van Newa`s demonstratie apparatuur heeft Newa één demonstratie model van Proceq GP8000 betonradar beschikbaar voor verkoop.

Het demonstratiemodel van de Proceq GP8000 betonradar komt uit bouwjaar 2018 en is door Newa sindsdien ingezet voor demonstraties en testen.

Neem voor meer informatie en een aanbod van deze gebruikte betonradar contact op met Newa!


Grondradar demodag

Op dinsdag 29 november organiseren Newa en Screening Eagle Technologies een grondradar demodag. Tijdens de grondradar demodag bieden we u de kans om een grondradar met revolutionaire technologie te ervaren die u ongekende mogelijkheden biedt om efficiënt geofysisch onderzoek uit te voeren en een ondergrond of ondergrondse objecten om te zetten naar digitale beelden.

We bieden u uitgebreid de mogelijkheid om de Screening Eagle GS8000 Pro met de unieke SFCW-technologie in de praktijk te testen en alle mogelijkheden te zien die het systeem voor uw toepassing kan bieden!

Wanneer: dinsdag 29 november 2022 van 09:00 – 13:30 uur

Waar: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist

Deelnemen? Meer informatie en een mogelijkheid tot registreren kunt u vinden door te klikken op de afbeelding.

We ontmoeten je graag op dinsdag 29 november!


Dekkingsmeter PM8000 Pro beschikbaar voor tests & demonstraties op locatie!

Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies, Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies? Schrijf u dan in via deze link!


Nieuw: Dekkingsmeter PM8000 Pro

Maak kennis met dekkingsmeter PM8000 Pro, de nieuwste toevoeging van Screening Eagle Technologies aan de lijn met producten voor het inwinnen, analyseren en visualiseren van constructiedata. Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies tijdens de PM8000 demo days? Schrijf u dan in via deze link!

Op 27 september om 09:00 uur en op 29 september om 17:00 uur organiseert Screening Eagle Technologies webinars waarin dekkingsmeter PM8000 Pro wordt geïntroduceerd. Inschrijven kan via deze link.


 
 
  © 2023 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS