newa
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Stroefheid
    Verhuur - Non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Vochtmeters
    Wegen
  Beurzen en evenementen
    Zuidelijke Betonreparatiemiddag
      Beurzen en evenementen archief
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Zuidelijke Betonreparatiemiddag


Zuidelijke Betonreparatiemiddag

Betononderhoud, de ultieme vorm van circulaire economie!

Op donderdagmiddag 30 maart organiseert het BetonOnderhoudsPlatform de Zuidelijke Betonreparatiemiddag in de LocHal in Tilburg.

Interesse? Voor meer informatie download u hier de PDF-flyer.

De missie van het BetononderhoudsPlatform (BOP) is “Verleng de levensduur van Beton, waardeer ’t en repareer ‘t”. Met ruim 50 bedrijven in het onderzoeken, onderhouden, repareren en versterken van beton met goede materialen en technieken, geven de leden van BOP dagelijks invulling aan deze missie. Wim Jansen, de grondlegger van de Noordelijke betonreparatiemiddag, heeft aan BOP gevraagd de traditie van de populaire Noordelijke Betonreparatiemiddag voort te zetten. De voorzitters van de vier brancheverenigingen VLB, VABOR, VBR en KB Kenniscentrum die zijn vertegenwoordigd in het bestuur van het BetonOnderhoudsPlatform (BOP), zijn vereerd met het verkregen vertrouwen. Reden dat het BOP dit stokje graag overneemt en zelfs uitbreidt.

Voor het eerst zal er in 2023 een Zuidelijke Betonreparatiemiddag worden georganiseerd. Doel van die dag is te laten zien hoe deugdelijk onderzoek, onderhouden, repareren en versterken van betonconstructie bijdraagt aan de circulaire economie waarnaar we op weg zijn. Niet slopen maar behouden, nieuwe mogelijkheden creëren door versterken en inzet nieuwe technieken. Want geen circulaire economie zonder betononderhoud.

Hoe dit technisch aspect beleidsmatig en strategisch is in te passen en welk leiderschap daarvoor nodig is, krijgt bijzondere aandacht tijdens deze Zuidelijke Betonreparatiemiddag. Plannen zijn immers leuk maar hoe krijg je ecologisch intelligent werken doorgevoerd om die ook te realiseren? Het BOP zal u daarover tijdens de Zuidelijke betonreparatiemiddag alles vertellen. Een middag dus die boeiend is voor iedereen die zich bezig houdt of betrokken is bij circulaire economie en het invullen daarvan. Beleidsmakers, beslissers en uitvoerenden.

Interesse in een toegangskaart? Neem contact op metAngelique Nagtegaal via bop@supportenservices.nl of telefonisch via +31642316931 

NIEUWS

Zuidelijke Betonreparatiemiddag

Op donderdagmiddag 30 maart organiseert het BetonOnderhoudsPlatform de Zuidelijke Betonreparatiemiddag in de LocHal in Tilburg.

Interesse? Klik op de afbeelding voor meer informatie!


Demonstratie model Proceq GP8000 betonradar beschikbaar voor verkoop

Naar aanleiding van het vervangen van Newa`s demonstratie apparatuur heeft Newa één demonstratie model van Proceq GP8000 betonradar beschikbaar voor verkoop.

Het demonstratiemodel van de Proceq GP8000 betonradar komt uit bouwjaar 2018 en is door Newa sindsdien ingezet voor demonstraties en testen.

Neem voor meer informatie en een aanbod van deze gebruikte betonradar contact op met Newa!


Grondradar demodag

Op dinsdag 29 november organiseren Newa en Screening Eagle Technologies een grondradar demodag. Tijdens de grondradar demodag bieden we u de kans om een grondradar met revolutionaire technologie te ervaren die u ongekende mogelijkheden biedt om efficiënt geofysisch onderzoek uit te voeren en een ondergrond of ondergrondse objecten om te zetten naar digitale beelden.

We bieden u uitgebreid de mogelijkheid om de Screening Eagle GS8000 Pro met de unieke SFCW-technologie in de praktijk te testen en alle mogelijkheden te zien die het systeem voor uw toepassing kan bieden!

Wanneer: dinsdag 29 november 2022 van 09:00 – 13:30 uur

Waar: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist

Deelnemen? Meer informatie en een mogelijkheid tot registreren kunt u vinden door te klikken op de afbeelding.

We ontmoeten je graag op dinsdag 29 november!


Dekkingsmeter PM8000 Pro beschikbaar voor tests & demonstraties op locatie!

Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies, Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies? Schrijf u dan in via deze link!


Nieuw: Dekkingsmeter PM8000 Pro

Maak kennis met dekkingsmeter PM8000 Pro, de nieuwste toevoeging van Screening Eagle Technologies aan de lijn met producten voor het inwinnen, analyseren en visualiseren van constructiedata. Dekkingsmeter PM8000 Pro is `s werelds meest compacte, veelzijdige en nauwkeurige dekkingsmeter voor het efficiënte inspecteren van betonconstructies. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!

Interesse in een demonstratie van dekkingsmeter PM8000 Pro door Newa Techniek & Screening Eagle Technologies tijdens de PM8000 demo days? Schrijf u dan in via deze link!

Op 27 september om 09:00 uur en op 29 september om 17:00 uur organiseert Screening Eagle Technologies webinars waarin dekkingsmeter PM8000 Pro wordt geïntroduceerd. Inschrijven kan via deze link.


 
 
  © 2023 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS