NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Beton
    Cement
    ConSensor 3.0
    Grondradar
    Materiaalbeproeving
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Toeslagstoffen
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
  Vochtmeters
      Betonvochtmeter Tramex CME5
      Betonvochtmeter Tramex CMEX5
      Betonvochtmeter Tramex CMEX5 - EZ kit
    Tramex CCTK - set voor het meten en registreren van klimaatparameters bij oppervlaktebehandeling
      Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit
      Carbide vochtmeter/CM apparaat
      Dauwpuntmeter Dewcheck 4
      Luchtvocht en temperatuur datalogger Tramex Feedback
    Wegen
    Beurzen en evenementen
    Gebruikte apparaten/machines
    Nieuwsbrief Newa News
    Privacyverklaring
    Recente leveringen
    Leveringsvoorwaarden

Zoeken: 
 

 

Tramex CCTK - set voor het meten en registreren van klimaatparameters bij oppervlaktebehandeling

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Tramex CCTK - set voor het meten en registreren van klimaatparameters bij oppervlaktebehandeling

De Tramex CCTK (Concrete Coatings Installer Tech Kit) is een complete set voor het nauwkeurig en non-destructief meten van contactvocht, luchtvocht, luchttemperatuur én oppervlaktetemperatuur voorafgaand en tijdens het aanbrengen van een overlaging op een betonnen ondergrond. Zo heeft u de beschikking over de Tramex CME5 betonvochtmeter, de Tramex Feedback datalogger en diverse zeer handige accessoires. Een set waarmee u altijd alles bij de hand heeft!

De Tramex CCTK wordt geleverd in een beschermende Tramex Easy-travel koffer en bestaat uit de volgende items:

  • Tramex CME5 betonvochtmeter
  • Tramex Feedback luchtvocht en temperatuur datalogger
  • Gratis app voor Android en iOS
  • Tramex contact temperature sonde.
  • Telescoopstok voor de Tramex CME5 betonvochtmeter

Download hier de brochure van de Tramex CCTK - de set voor het meten en registreren van klimaatparameters bij oppervlaktebehandeling (PDF)
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Met de Tramex CME5 betonvochtmeter detecteert en evalueert u in een handomdraai de vochtcondities van uw ondergrond. Dankzij een groot en helder analoog display kunt u uw meting direct aflezen. En dankzij de meegeleverde telescoopstok behoort bukken tijdens het meten van het restvochtpercentage van een vloer definitief tot het verleden.

Technische informatie Tramex CME5

Afmetingen: 160 mm x 85 mm x 38 mm
Gewicht: 344 g
Behuizing: ABS-behuizing
Voeding: 2 x AALR6 ALKALINE (inbegrepen)
Scherm: Analoog
Meetdiepte: ca. 20 mmKlik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Ook de meegeleverde Tramex Feedback Datalogger is een gebruiksvriendelijk en nauwkeurig instrument. Met de Tramex Feedback Datalogger registreert u eenvoudig omgevingscondities zoals temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en het dauwpunt. Ideaal wanneer u tijdens het aanbrengen van een overlaging de verwerkingsomstandigheden wilt monitoren en wilt kunnen vastleggen in een rapportage.

Technische informatie Tramex Feedback Datalogger

Afmetingen: 100 mm x 90 mm x 35 mm
Gewicht: 100 gram
Behuizing: ABS-behuizing
Vermogen: 1 x AA type batterij 1,5 Volt
Inbegrepen: Wandmontage en statief
Geheugen: 100.000 metingen
Logsnelheid: Logger-interval instelbaar tussen 5 minuten en 1 uur
Bereik: tot 50 m zichtlijn
Bluetooth: BLE Bluetooth Low Energy 4.2-compatibel

Technische informatie vochtigheidssensor

Bereik: 0 tot 100% RV
Nauwkeurigheid:

± 1,5% RH Bereik 0% tot 80% RH
± 2,0% RH Bereik 80% tot 99% RH (@ 25ºC (77ºF))

Resolutie: 0,1% over het volledige bereik
Afwijking: <0,25% RV per jaarKlik op de afbeelding voor een vergrote weergave

De Tramex contact temperature sonde biedt u de mogelijkheid om met de Tramex feedback datalogger nauwkeurig de temperatuur van het betonoppervlak te bepalen. Daarnaast beschikt u dankzij een Bluetoothverbinding en de Tramex Meters-app over visualisatie van metingen en gegevensrapportage op uw mobiele apparaten. Dit maakt het zeer eenvoudig om uw metingen te bewaren en te delen, waar u ook bent.

Technische informatie Tramex contact temperature sonde

Bereik: -40 ° C tot 125 ° C
Nauwkeurigheid: ± 0,1 ° C Bereik 20 ° C tot 60 ° C
Sensorbescherming: PTFE beschermt de sensoropening tegen water en stof
Afwijking:  <0,03 ° C per jaar


 

NIEUWS

Ultrasoon onderzoek bij hoge temperaturen

Ultrasoon onderzoek uitvoeren bij hoge temperaturen kan een flinke uitdaging zijn. U heeft vaak te maken met potentieel gevaarlijke en oncomfortabele werkomstandigheden en tijdsdruk doordat ultrasoon tasters een beperkte tijd inzetbaar zijn.

Met de huidige beschikbare instrumenten is de workflow voor het uitvoeren van uw onderzoek vaak onnodig complex en inefficiënt. Benieuwd hoe u dit kunt veranderen?

Met de Proceq UT8000 Flaw detector verzekert u zich van een snellere, betrouwbaardere en efficiëntere werkwijze voor ultrasoon onderzoek bij hoge temperaturen. Meer informatie? Klik dan op de afbeelding!


Nieuwe levering!

Van Wijk Beton- en Waterbouw Nieuwegein B.V heeft drie kwalitatieve instrumenten aangeschaft bij Newa. Wilt u weten welke? Klik dan op de afbeelding!


Screening Eagle Workspace

Wilt u alle inspectiedata van uw betonradars, betonproefhamers en andere inspectieapparatuur op één plaats verzamelen en altijd toegankelijk hebben? Dan is Screening Eagle Workspace de oplossing!

Screening Eagle Workspace is het online samenwerk & data management platform voor al uw inspectiedata van alle Screening Eagle-apps. Met Workspace zorgt u dat uw data altijd en overal toegankelijk is vanaf één veilige plek. Werk samen, open en deel al uw inspectiegegevens op zeer efficiënte wijze.

Elke Screening Eagle-gebruiker kan met Workspace overal en altijd samenwerken vanuit één gebruiksvriendelijk online dashboard, inspectiegegevens beheren en delen, door simpelweg in te loggen met een Screening Eagle-ID. Workspace is de ideale aanvulling op alle Screening Eagle-apps.

Wilt u meer weten over Workspace van Screening Eagle? Klik dan op de afbeelding of neem contact op voor meer informatie.


Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit

Bent u op zoek naar een complete set voor het inspecteren van betonnen ondergronden op contactvocht, luchtvocht, luchttemperatuur én oppervlaktetemperatuur? Met de Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit krijgt u de beschikking over alle benodigde instrumenten voor het zorgvuldig uitvoeren van uw werkzaamheden, namelijk:

  • Betonvochtmeter Tramex CMEX5
  • De Tramex meters iOS en Android app
  • Infrarood oppervlaktethermometer IRT2
  • Telescoopstok voor de Tramex CMEX5 betonvochtmeter

De betonvochtmeter Tramex CMEX5 is een non-destructieve digitale vochtmeter, ideaal voor het direct bepalen van vocht in betonnen vloeren en constructies Met de meegeleverde infrarood oppervlaktethermometer IRT2 beschikt u over een handige draagbare en contactloze infraroodthermometer met dubbele laser. Zeer nauwkeurig en voorzien van een snelle reactietijd.

En met de Tramex Meters app creëert u in een handomdraai een directe synchronisatie tussen uw meetinstrument en de Tramex meters app op uw iOS of Android apparaat. Ideaal om uw meetwaarden verrijken met foto’s, geo-tags, aanpasbare interactieve grafieken, spreadsheets en rapportages of data eenvoudig te delen.

Meer weten over de Tramex CCIK - concrete coatings inspector kit? Klik dan op de afbeelding!


Geodata direct in Google Earth met de Proceq GS8000 grondradar

Update! De Proceq GPR Subsurface-app is verbeterd en verhoogt nu razendsnel de efficiëntie van uw werkzaamheden. In enkele seconden kunt u uw grondradarmeting van een Proceq GS8000 inclusief locatiegegevens, tags en markeringen omzetten naar KML-formaat van Cloud naar Google Earth. Dit alles in slechts een paar klikken!

Met de Proceq GPR Subsurface-app exporteert en deelt u gegevens snel en eenvoudig via de cloud. Daarnaast is ook het meten via de app nog eenvoudiger geworden. Kies welke lijn binnen een grid u wilt meten en bepaal eenvoudig de richting. Zo zijn fysieke obstakels nooit meer een probleem.

Download nu geheel kosteloos de laatste versie van de Proceq GPR Subsurface-app in de App Store en ontdek welke mogelijkheden deze unieke GPR-app en de Proceq GS8000 grondradar u kan bieden!


 
 
  © 2021 - Newa    U gebruikt @ Unknown OS