NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Rolhardheidsmeter – Proceq PaperSchmidt

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Het bepalen van rolhardheden in de papier- en kunststofindustrie is een beproefde methode om kosten te besparen en misproductie te beperken en te voorkomen. De Proceq PaperSchmidt is een kwalitatieve en betrouwbare rolhardheidsmeter om u professioneel te ondersteunen bij het bepalen of een rol van goede of slechte kwaliteit is. De Proceq PaperSchmidt is tevens de eerste terugslaghamer ontworpen voor deze specifieke industrie.

Nieuw meetprincipe
De Proceq PaperSchmidt dankt haar betrouwbaarheid aan het toepassen van een nieuw meetprincipe. Deze rolhardheidsmeter bepaalt namelijk de terugslagsnelheid en niet de terugslagenergie. Dit heeft als groot voordeel dat er een hogere nauwkeurigheid waarneembaar is, maar ook dat de Proceq PaperSchmidt zeer onderhoudsarm is. Tel hierbij op dat dit instrument eenvoudig in het gebruik is en het is geen verrassing dat de Proceq PaperSchmidt haar concurrentie moeiteloos voorbijstreeft.

De Proceq PaperSchmidt maakt gebruik van een slim design en een overzichtelijke interface. Zo heeft u altijd zicht op de hardheid, het hardheidsprofiel, limieten en profiteert u van automatische dataopslag. En wanneer u de Proceq PaperSchmidt koppelt aan de meegeleverde Paperlink software wordt de rolhardheidsmeter nóg veelzijdiger.

Aan de slag met uw data
De meegeleverde Paperlink software voor Windows verhoogt de efficiëntie van uw werkzaamheden direct. Zo kunt u met de software eenvoudig de data van uw metingen downloaden, presenteren en bewerken. Alles op een intuïtieve en overzichtelijke manier. Ideaal om bijvoorbeeld batch metingen te verrichten of snel en eenvoudig rolprofielen te testen. Uw vergaarde data is eveneens te gebruiken met third party applicaties.

Download hier de brochure van rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt! (PDF)
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Technische gegevens rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt

Slagenergie 0,735 Nm
Gewicht interne hamer 115 gram
Energie slagveer 0,262 N/mm
Uitrekking veer 75 mm
Afmeting behuizing 55 x 55 x 250 mm
Afmeting zichtbaar gedeelte zuiger 94 x ø15 mm
Gewicht 570 gram
Geheugen

Afhankelijk van lengte testseries
Voorbeeld 1 - 401 series met 10 waardes per serie
Voorbeeld 2 - 246 series met 20 waardes per serie

Scherm 17 x 71 pixel
Stroomgebruik ~13 mA tijdens metingen, ~4 mA tijdens set-up en review, ~0.02 mA in standby
Batterijduur >5000 enkele metingen
Oplader USB type B (5 V, 100 mA)
Batterijgrootte ~150 mAh
Temperatuur bij gebruik 0 to 50 °C
Temperatuur bij opslag -10 to 70 °C
IP-classificatie IP54Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Bent u geïnteresseerd in de toekomst van UT-onderzoek?

Op woensdag 3 juni organiseert Proceq het 2e webinar over flaw detector Proceq UT8000 met als onderwerp “The future of Ultrasonic Flaw Detection”. Wilt u deelnemen? Klik dan op de afbeelding om u te registreren!


Snel en nauwkeurig de druksterkte van beton op locatie meten? En de resultaten direct verwerken in een rapportage via een Apple iOS of Android-app?

Dit is de Proceq Silver Schmidt Live, een uitstekende betonproefhamer voor uw non-destructief betononderzoek. Profiteer van de digitale veelzijdigheid door te werken met de iOS app of Android App. Laat de Proceq Silver Schmidt Live zelfstandig de druksterkte berekenen, stel eenvoudig zelf uw conversietabellen op en werk efficiënter door uw data en resultaten moeiteloos te delen en aan te passen.

Tel daarbij op dat deze betonproefhamer bijzonder onderhoudsvriendelijk is en opereert aan de hand van internationale standaarden. De Proceq Silver Schmidt Live is een uitstekend instrument om de druksterkte van uw beton te bepalen.

Meer weten over de Proceq Silver Schmidt Live? Klik dan op de afbeelding of neem contact met ons op!


Form + Test Beta 5-3000 AD - automatisch betondruksterkte meten

Volautomatisch de druksterkte van beton bepalen kan snel, eenvoudig en uiterst nauwkeurig. Met de Form + Test Beta 5-3000 AD beschikt u over een zeer compacte beproevingsmachine met een meetbereik tot 2000 kN of 3000 kN en een nauwkeurigheidsklasse 1.

De Form + Test Beta 5-3000 AD is naast compact ook zeer stabiel, dit komt door de doordachte vierkolomsconstructie van deze beproevingsmachine. De belastingsnelheid van de Form + Test Beta 5-3000 AD wordt volautomatisch geregeld door zeer nauwkeurig het toerental van de hydraulische aan te sturen. Dit brengt veel voordelen met zich mee: minder energie wordt verbruikt, olie wordt minder warm, het systeem is stiller én u ontlast het hydraulische systeem en voorkomt zo problemen met hydraulische ventielen.

Wilt u meer weten over de compacte Form + Test Beta 5-3000 AD? Klik dan op de afbeelding!


Maak kennis met de Proceq GP8800, de uiterst compacte betonradar met verbluffende mogelijkheden!

Non-destructief betononderzoek is met de komst van de GP8800 een stuk flexibeler en eenvoudiger geworden. Een radar zo groot als de palm van je hand, maar uitgerust met de mogelijkheden van een volgroeide betonradar.

De GP8800 beschikt over de grootste ultra-wide bandbreedte ooit geproduceerd in een betonradar. Het resultaat? Een superieure meetkwaliteit in vergelijking met traditionele betonradars.

Tel daarbij op dat de GP8800 is voorzien van vervangbare oplaadbare AA-batterijen, cloud functionaliteiten, slechts 62 mm hoog is, geen gebruik maakt van kabels en u heeft een zeer handzaam GPR-apparaat voor uw betononderzoek op locatie.

Interesse in de Proceq GP8800? Kijk hier http://www.newa.nl/proceq-gp8800-betonradar of neem contact met ons op.


Snel en eenvoudig de hechtsterkte bepalen van verschillende materialen? Met een lichtgewicht en mobiel instrument? Dit is de handbediende hechtsterktemeter Z-12. Een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met een meetbereik van 1,2 tot 12 kN voor materialen als beton, mortels, coating en verf.

Een unieke eigenschap van de hechtsterktemeter Z-12 is dat u dankzij dit meetbereik met een trekplaat Ø 50 mm direct een hechtsterkte van 0,61 tot 6,11 N/mm² kunt aflezen. Daarnaast beschikt het instrument over een continue, constante en schokvrije belastingverhoging.

Bent u benieuwd naar deze hechtsterktemeter Z-12? Klik op de afbeelding!


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS