NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Het bepalen van rolhardheden in de papier- en kunststofindustrie is een beproefde methode om kosten te besparen en misproductie te beperken en te voorkomen. De Proceq PaperSchmidt is een kwalitatieve en betrouwbare rolhardheidsmeter om u professioneel te ondersteunen bij het bepalen of een rol van goede of slechte kwaliteit is. De Proceq PaperSchmidt is tevens de eerste terugslaghamer ontworpen voor deze specifieke industrie.

Nieuw meetprincipe
De Proceq PaperSchmidt dankt haar betrouwbaarheid aan het toepassen van een nieuw meetprincipe. Deze rolhardheidsmeter bepaalt namelijk de terugslagsnelheid en niet de terugslagenergie. Dit heeft als groot voordeel dat er een hogere nauwkeurigheid waarneembaar is, maar ook dat de Proceq PaperSchmidt zeer onderhoudsarm is. Tel hierbij op dat dit instrument eenvoudig in het gebruik is en het is geen verrassing dat de Proceq PaperSchmidt haar concurrentie moeiteloos voorbijstreeft.

De Proceq PaperSchmidt maakt gebruik van een slim design en een overzichtelijke interface. Zo heeft u altijd zicht op de hardheid, het hardheidsprofiel, limieten en profiteert u van automatische dataopslag. En wanneer u de Proceq PaperSchmidt koppelt aan de meegeleverde Paperlink software wordt de rolhardheidsmeter nóg veelzijdiger.

Aan de slag met uw data
De meegeleverde Paperlink software voor Windows verhoogt de efficiëntie van uw werkzaamheden direct. Zo kunt u met de software eenvoudig de data van uw metingen downloaden, presenteren en bewerken. Alles op een intuïtieve en overzichtelijke manier. Ideaal om bijvoorbeeld batch metingen te verrichten of snel en eenvoudig rolprofielen te testen. Uw vergaarde data is eveneens te gebruiken met third party applicaties.

Download hier de brochure van rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt! (PDF)
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Technische gegevens rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt

Slagenergie 0,735 Nm
Gewicht interne hamer 115 gram
Energie slagveer 0,262 N/mm
Uitrekking veer 75 mm
Afmeting behuizing 55 x 55 x 250 mm
Afmeting zichtbaar gedeelte zuiger 94 x ø15 mm
Gewicht 570 gram
Geheugen

Afhankelijk van lengte testseries
Voorbeeld 1 - 401 series met 10 waardes per serie
Voorbeeld 2 - 246 series met 20 waardes per serie

Scherm 17 x 71 pixel
Stroomgebruik ~13 mA tijdens metingen, ~4 mA tijdens set-up en review, ~0.02 mA in standby
Batterijduur >5000 enkele metingen
Oplader USB type B (5 V, 100 mA)
Batterijgrootte ~150 mAh
Temperatuur bij gebruik 0 to 50 °C
Temperatuur bij opslag -10 to 70 °C
IP-classificatie IP54Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Kubusmallen actie!

De meest gebruikte kunststof kubusmal is de bekende EuroForm 15/Ready Form. Bij Newa profiteert u van 1 september t/m 31 oktober 2020 van een speciale actieprijs voor deze EuroForm 15/Ready! Een unieke kans om de beroemdste kunststof kubusmal op voordelige wijze in te kunnen kopen!

Wilt u meer weten over deze tijdelijke actie? Of wilt u meer informatie over de leverbare kunststof kubusmallen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Lichtgewicht stalen kubusmal

Newa heeft diverse stalen kubusmallen in het assortiment, ideaal voor het vervaardigen van zeer vlakke en zeer haakse betonnen proefstukken. Op deze manier haalt u het maximale rendement uit een betonnen proefstuk qua gemeten druksterkte.

Het grote nadeel van het gebruik van stalen kubusmallen is het zware gewicht. Als oplossing voor dit probleem kan Newa een lichtgewicht stalen kubusmal leveren. Deze mal weegt slechts 9,5 kg. Ter verduidelijking: een gietijzeren stalen kubusmal heeft al snel een gewicht van 17,5 kg. Wanneer u de mal vult met 8,5 kg betonmortel resulteert dit in een totaalgewicht van 26 kg. De lichtgewicht stalen kubusmal maakt uw werkzaamheden dan ook een stuk minder zwaar.

De lichtgewicht stalen kubusmal is gemakkelijk te reinigen, bestaat uit twee delen en is eenvoudig te monteren en demonteren. Wilt u meer weten over deze of een van onze andere stalen kubusmallen? Klik dan op de afbeelding of neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over dit product.


GPR-SLICE radarsoftware

Bent u op zoek naar PC-software voor uw Proceq GP8000/GP8800 betonradar als aanvulling op de Proceq GPR Live app? Met de GPR-SLICE software creëert u in een handomdraai 3D-modellen, inclusief 2D en 3D weergaven in bovenaanzicht of beelden in dwarsdoorsnede, uit uw ruwe betonradar-data.

Proceq biedt met de GPR-SLICE software een ideale aanvulling op de Proceq GPR Live app. Met de GPR-SLICE software profiteert u immers van vele aanvullende mogelijkheden qua dataverwerking.

Wilt u meer weten over de GPR-SLICE software? Klik dan op de afbeelding!


Betonvochtmeter Tramex CMEX5

Bent u op zoek naar een combinatie van een oppervlaktevochtmeter voor beton en een dauwpuntmeter? Maak kennis met de Tramex CMEX5. Met de Tramex CMEX5 detecteert en evalueert u zeer eenvoudig de vochtcondities in uw ondergrond en verkent u omgevingscondities als temperatuur, relatieve vochtigheid en dauwpunt.

Profiteer van het grote, heldere en digitale display voor extra gebruiksgemak. De Tramex CMEX5 is eenvoudig uit te breiden met de optionele Tramex Hygro-i2 ® sonde. Zo schakelt u automatisch over naar de hygrometermodus voor aanvullende mogelijkheden.

Vochtmeter Tramex CMEX5 is leverbaar met een telescoopstok. Hierdoor behoort bukken om een restvochtpercentage van een vloer te meten tot het verleden. De Tramex CMEX5 is via een Bluetooth verbinding eenvoudig te verbinden met de Tramex Meters IOS & Android App. Via de Tramex Meters IOS & Android App kunt u zo het gemeten percentage restvocht eenvoudig aflezen.

Benieuwd naar de veelzijdige Tramex CMEX5? Klik dan op de afbeelding!


Hout & houten constructies testen?

Hout neemt een steeds prominentere rol in binnen het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Het is daarom van belang om op een nauwkeurige en eenvoudige manier de kwaliteit van hout en houten constructies te kunnen bepalen. Dankzij de testsystemen van Form + Test dit nu mogelijk.

Het testen van zware en omvangrijke houten constructies is nu eenvoudig gemaakt met De ALPHA 10-3000 HK-4SH. Zo beschikt u over een in hoogte verstelbare testruimte (> 2 meter) en kunnen proefstukken eenvoudig worden opgesteld en voorbereid op de inrijdwagen. Zo kunt u gebruik maken van een cilinder met een kleine slag en bespaart u direct ruimte en kosten. Bovendien heeft u de mogelijkheid een buigtafel voor 3- en 4-punts belastingen in te zetten.

Tel daarbij op dat de bedieningsstations van Form + Test perfect samengaan met de kwalitatieve DIGIMAXX® controllers en ProteusMT software en u beschikt over een uiterst kwalitatieve manier om de eigenschappen van hout en houten constructies te bepalen. Meer weten over FORM + TEST en haar mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS