NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN


Zoeken: 
 

 

Rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Het bepalen van rolhardheden in de papier- en kunststofindustrie is een beproefde methode om kosten te besparen en misproductie te beperken en te voorkomen. De Proceq PaperSchmidt is een kwalitatieve en betrouwbare rolhardheidsmeter om u professioneel te ondersteunen bij het bepalen of een rol van goede of slechte kwaliteit is. De Proceq PaperSchmidt is tevens de eerste terugslaghamer ontworpen voor deze specifieke industrie.

Nieuw meetprincipe
De Proceq PaperSchmidt dankt haar betrouwbaarheid aan het toepassen van een nieuw meetprincipe. Deze rolhardheidsmeter bepaalt namelijk de terugslagsnelheid en niet de terugslagenergie. Dit heeft als groot voordeel dat er een hogere nauwkeurigheid waarneembaar is, maar ook dat de Proceq PaperSchmidt zeer onderhoudsarm is. Tel hierbij op dat dit instrument eenvoudig in het gebruik is en het is geen verrassing dat de Proceq PaperSchmidt haar concurrentie moeiteloos voorbijstreeft.

De Proceq PaperSchmidt maakt gebruik van een slim design en een overzichtelijke interface. Zo heeft u altijd zicht op de hardheid, het hardheidsprofiel, limieten en profiteert u van automatische dataopslag. En wanneer u de Proceq PaperSchmidt koppelt aan de meegeleverde Paperlink software wordt de rolhardheidsmeter nóg veelzijdiger.

Aan de slag met uw data
De meegeleverde Paperlink software voor Windows verhoogt de efficiëntie van uw werkzaamheden direct. Zo kunt u met de software eenvoudig de data van uw metingen downloaden, presenteren en bewerken. Alles op een intuïtieve en overzichtelijke manier. Ideaal om bijvoorbeeld batch metingen te verrichten of snel en eenvoudig rolprofielen te testen. Uw vergaarde data is eveneens te gebruiken met third party applicaties.

Download hier de brochure van rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt! (PDF)
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave
Technische gegevens rolhardheidsmeter Proceq PaperSchmidt

Slagenergie 0,735 Nm
Gewicht interne hamer 115 gram
Energie slagveer 0,262 N/mm
Uitrekking veer 75 mm
Afmeting behuizing 55 x 55 x 250 mm
Afmeting zichtbaar gedeelte zuiger 94 x ø15 mm
Gewicht 570 gram
Geheugen

Afhankelijk van lengte testseries
Voorbeeld 1 - 401 series met 10 waardes per serie
Voorbeeld 2 - 246 series met 20 waardes per serie

Scherm 17 x 71 pixel
Stroomgebruik ~13 mA tijdens metingen, ~4 mA tijdens set-up en review, ~0.02 mA in standby
Batterijduur >5000 enkele metingen
Oplader USB type B (5 V, 100 mA)
Batterijgrootte ~150 mAh
Temperatuur bij gebruik 0 to 50 °C
Temperatuur bij opslag -10 to 70 °C
IP-classificatie IP54Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq. 

NIEUWS

Automatische hechtsterktemeter Proceq DY-2

Op zoek naar een veelzijdige hechtsterktemeter om uw metingen van start tot breuk volledig automatisch uit te voeren? Dit is de Proceq DY-2, een geavanceerd instrument voor hechtsterktemetingen met trekplaten vanaf Ø 20 mm tot en met 100 x 100 mm.

De Proceq DY-2 garandeert een constante belastingsnelheid waardoor u profiteert van betrouwbare meetresultaten. Daarnaast zorgt de Proceq DY-2 voor de opslag van waardevolle informatie als datum en tijd van uitvoering, de afmeting van de trekplaat, de maximaal gemeten hechtsterkte, de looptijd van de test en nog veel meer relevante input voor uw gedetailleerde rapportages.

De Proceq DY-2 is verkrijgbaar in drie varianten, elk met hun eigen meetbereik. Meer weten over deze serie met automatische hechtsterktemeters? Neem vrijblijvend contact op met Newa of klik op de afbeelding voor meer informatie.


Stroefheid meten volgens NEN 7909

De stroefheid bepalen van vloeren en vloerbedekkingen kan een lastig karwei zijn. Maar niet met deze stroefheidsmeter volgens NEN 7909. Een bijzonder gebruiksvriendelijke stroefheidsmeter voor een optimaal resultaat.

Droge of natte vloeren, voor deze stroefheidsmeter is het kinderspel. Dankzij de eenvoudig vervangbare meetvoeten maakt u het instrument geschikt voor elke ondergrond. Het resultaat van een meting is direct af te lezen op het display van de stroefheidsmeter. Het analyseren van de data van uw metingen doet u eenvoudig via de handige software van deze stroefheidsmeter.

Interesse in onze stroefheidsmeter volgens NEN7909? Neem vrijblijvend contact op of kijk op de productpagina van de stroefheidsmeter via deze link.


Proceq premier service center

Onderhoud aan uw Proceq apparatuur? Controle van de meetnauwkeurigheid? Of reparaties aan uw aangeschafte Proceq-apparaten? Newa is uw Proceq premier service center voor de gehele Benelux!

Als Proceq premier service center garandeert Newa dat uitvoering van onderhoud, controle en certificering volledig volgens de door Proceq gestelde richtlijnen plaatsvindt. Voor onze onderhouds- en controlewerkzaamheden gebruiken wij enkel gecertificeerde meet- en controlemiddelen om een optimaal resultaat te leveren.

Naast Proceq premier service center is Newa eveneens exclusief Nederlands importeur van Proceq.


Memmert droogstoven

Een kwalitatieve droogstoof is essentieel wanneer u materiaaltesten uitvoert of tijdens uw werkzaamheden vertrouwt op een nauwkeurige temperatuurcontrole. In het assortiment van Newa vindt u de Memmert droogstoof, een zeer gebruiksvriendelijke en geavanceerde stoof met bijzonder veel handige toepassingen.

Zo is deze Memmert droogstoof uitgerust met o.a. een intuïtieve bediening, elektronisch instelbare en programmeerbare luchtverversing, een uniek warmteconcept voor een precieze en homogene temperatuur en een geïntegreerde datalogger.

Interesse in deze corrosiebestendige en makkelijk schoon te maken droogstoof van Memmert? Klik op de afbeelding voor een overzicht van de leverbare modellen.


Flaw detector Proceq UT8000

Uiterst nauwkeurig defecten in materialen detecteren? De Proceq UT8000 ultrasoon flaw detector is ongeëvenaard in het uitvoeren van hoogwaardig UT-onderzoek. Door middel van de ultrasoon taster worden hoogfrequente geluidsgolven het desbetreffende materiaal ingestuurd. Het resultaat? Inzicht in diepte, grootte, aard en oriëntatie van de ontdekte indicaties.

Sluit de Proceq UT8000 basiseenheid eenvoudig aan op een Apple iPad en ervaar direct de haarscherpe testresultaten en rapportages op locatie. Met de Proceq UT8000 profiteert u van een indrukwekkende bandbreedte, vernuftig gebruiksgemak, ijzersterke compatibiliteit, intelligente software en alle voordelen van een draagbaar en handzaam apparaat.

Benieuwd wat de Proceq UT8000 voor uw UT-werkzaamheden kan betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over deze ultrasoon flaw detector. Liever de uitgebreide beschrijving lezen? Klik dan op


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS