NEWA
Smederijstraat 25
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: +31 (0) 13 50 72 000
E-mail: info@newa.nl 
    PRODUCTEN

  Beton
      Catalogus benodigdheden betonlaboratorium
      Bereiden van beton
    Beproevingsmachines druk
         Form + test Beta 5-3000 AD
         Form + test Beta 5-3000 D11
         Form + test Alpha 3-3000 H
         Form + test Alpha 3-3000-AD
         Form + test Alpha 3 SD
         Form + test Alpha 3 S
         Form + test Alpha 4
         Form + test Alpha 10
         Form + test Mega 11
         E-modulus bepaling
      Beproevingsmachines druk en buig/trek
      Beproevingsmachines buig/trek
      Beproevingsmachines splijtsterkte
      Overige beproevingsmachines
      Testen van verse beton (specie en mortel)
      Testen van uitgeharde beton
      Mallen
      Newa water-cementfactor oven
      Viscositeit en rheologie
      Krimp meten
    Cement
    Toeslagstoffen
    Verwarmen, klimatiseren en drogen
    Wegen
    Algemene laboratoriumbenodigdheden
    Grond en gesteenten
    Mobiel betonlaboratorium
    Non-destructief onderzoek - Beton
    Verhuur non-destructief onderzoek - Beton
    Non-destructief onderzoek - Metaal
    Non-destructief onderzoek - Papier, film en folie
    Proceq premier service center
    Vochtmeters
    Gebruikte apparaten/machines
    ConSensor 3.0
    Nieuwsbrief Newa News
    Beurzen en evenementen
    Recente leveringen
    Privacyverklaring

Zoeken: 
 

 

Form + test Alpha 3 SD

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Form + Test Alpha 3 - automatische geregelde uitvoering voorzien van servoventiel

Met de Form + Test Alpha 3-3000 SD zorgt u voor een zeer nauwkeurige beproeving van betonkubussen, betoncilinders en boorkernen. Deze universele beproevingsmachine beschikt over een maximale kracht van 2.000 of 3.000 kN en voert de beproeving van begin tot einde volledig automatisch uit.

Krachtig frame
De Form + Test Alpha 3-3000 SD bestaat uit een zwaar en stijf frame. Dankzij deze constructie profiteert u van een uitstekende betrouwbaarheid tijdens druksterktemetingen. Door de nauwkeurigheidsklasse 1 vanaf 60 kN onderscheidt de Form + Test Alpha 3-3000 SD zich op unieke wijze binnen de Alpha serie. Middels dit zwaar en stijf frame is deze geavanceerde beproevingsmachine ook zeer geschikt voor het bepalen van de elasticiteitsmodulus van beton.

Digitale besturing
Daarnaast beschikt de Form + Test Alpha 3-3000 SD over een ingebouwd hydraulisch aandrijfstation voorzien van de DigiMaxx C-20 voor een volledig programmeerbare digitale besturing. Dankzij deze besturing is het mogelijk om uw proeven met een volautomatische belasting uit te voeren. Form + Test Alpha 3-3000 SD is geschikt om modulair uit te breiden naar het aansturen van nog eens drie andere beproevingsmachines.

Nauwkeurig & veilig
De Form + Test Alpha 3-3000 SD doorloopt uw beproeving van begin tot eind volledig automatisch. Door de montage van een servoventiel kan de Form + Test Alpha 3-3000 SD de ingestelde beproeving zeer nauwkeurig regelen. Vanzelfsprekend is deze beproevingsmachine zeer veilig. Explosief bezwijken van het proefstuk wordt veelal voorkomen door de Digimaxx C-20 en om volledig te voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen (CE) is de Form + Test Alpha 3-3000 SD voorzien van een Macrolon afscherming ter beveiliging tegen opspringende of wegspattende breukstukken.

Download hier de brochure van Form + Test beproevingsmachine type Alpha 3-3000-SD (PDF)
Technische specificaties Form + Test Alpha 3-3000 SD

Nauwkeurigheid EN ISO 7500-1, EN 12390-4, EN 2390-3, EN 12504-2, EN 206, Klasse 1
Uitvoeringen meetbereik 2.000 kN & 3.000 kN
Diameter drukplaten boven Ø 320 mm
Diameter drukplaten onder   Ø 320 mm
Hardheid drukplaten > 53 HRC
Spanning 3 x 400 Volt + aarde + nul, 50 Hz, 1.5 kW
Gewicht 1.780 kg
Afmetingen

1.360 x 580 x 1.600 mm
 

NIEUWS

Kubusmallen actie!

De meest gebruikte kunststof kubusmal is de bekende EuroForm 15/Ready Form. Bij Newa profiteert u van 1 september t/m 31 oktober 2020 van een speciale actieprijs voor deze EuroForm 15/Ready! Een unieke kans om de beroemdste kunststof kubusmal op voordelige wijze in te kunnen kopen!

Wilt u meer weten over deze tijdelijke actie? Of wilt u meer informatie over de leverbare kunststof kubusmallen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Wanddiktemeting met Flaw detector Proceq UT8000 gemonteerd aan een drone

Met flaw detector Proceq UT8000 heeft u de beschikking over een hoogwaardig UT-instrument om nauwkeurig ultrasoon onderzoek uit te voeren om bijvoorbeeld las-en hechtfouten te lokaliseren, laminaties te vinden, laagdiktes te bepalen of wanddiktes te meten. Maar wist u dat de veelzijdigheid van flaw detector Proceq UT8000 niet hier hoeft te stoppen?

Door een flaw detector Proceq UT8000 met een taster aan een drone te monteren bent u niet alleen wendbaarder, maar bespaart u ook nog eens kostbare tijd. Doordat de met de drone gemaakte scan in real-time op een iPad wordt weergegeven, kan de ultrasonist op de grond blijven staan en de scan veilig beoordelen. Een reflectie gezien, maar niet opgeslagen? Geen probleem! Met flaw detector Proceq UT8000 kunt u binnen uw data eenvoudig de tijd terugspoelen en opslaan.

Geïnspireerd door het voorbeeld in de video? Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken hoe de Proceq UT8000 uw onderzoek nog veelzijdiger kan maken of klik op deze link voor meer informatie over flaw detector Proceq UT8000: http://www.newa.nl/flaw-detector-proceq-ut8000

Thanks to Voliro Airborne Robotics and Chris Udell for the video!


Verzwaarde kegels voor de bepaling van de schud- of zetmaat van betonmortel

Wilt u schud- of zetmaat bepalen zonder dat de kegel gaat drijven tijdens het verdichten van de betonmortel? Newa heeft een uitstekende en effectieve oplossing: voor het bepalen van de schud- of zetmaat kunt u nu kiezen voor verzwaarde kegels. Ideaal voor de bepaling van de schudmaat volgens EN 12350-5 en de kegel van Abrams voor de bepaling van de zetmaat volgens NEN-EN 12350-2.

Standaard kegels voor de bepaling van de schud- of zetmaat worden geleverd voorzien van strips waarmee u het drijven kunt voorkomen door hier op te staan. Maar met de verzwaarde kegels van Newa, met een eigen gewicht van ± 14 kg, blijven uw kegels moeiteloos staan tijdens het vullen en verdichten van betonmortel.

Benieuwd naar Newa’s verzwaarde kegels voor het bepalen van de schud- of zetmaat? Neem vrijblijvend contact met ons op of klik op de afbeelding voor meer informatie!


Zoekt u een kleine betonradar voor het meten moeilijk bereikbare plaatsen?

Met de Proceq GP 8800 betonradar beschikt u over een uiterst compacte betonradar met de grootste ultra-wide bandbreedte (400 – 6.000 MHz) ooit geproduceerd. De Proceq GP 8800 is een betonradar zo groot als de palm van uw hand, een hoogte van slechts 62 mm, en kunt u nu ook voordelig huren bij Newa.

Zo kunt u gebruik maken van een betonradar met superieure meetkwaliteit zonder een investering te hoeven doen. Newa beschikt naast de Proceq GP 88000 over een ruim assortiment aan instrumenten welke te huur zijn.

Wilt u meer informatie over de Proceq GP 8800? Bekijk dan de productpagina van de Proceq GP8800 betonradar door te klikken op de afbeelding!

U kunt ook contact opnemen met onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de verhuurmogelijkheden van onze apparatuur.


Betonvochtmeter Tramex CME5

Een veelzijdige oppervlaktevochtmeter voor het non-destructief meten van vocht in beton? Dat is de Tramex CME5. Met deze eenvoudig te bedienen vochtmeter detecteert en evalueert u in een handomdraai de vochtcondities in uw ondergrond.

Dankzij het grote, heldere en analoge display kunt u uw meting direct aflezen. En met de Bluetooth verbinding kunt u de Tramex CME5 eenvoudig verbinden met de Tramex Meters IOS & Android App voor nog meer gebruiksgemak.

Wilt u meer weten over de non-destructieve betonvochtmeter Tramex CME5? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!


 
 
  © 2020 - Newa    U gebruikt Onbekende browser @ Onbekend OS